Elever og personale fra Torslev Skole efterlyses

Elever og personale fra Torslev Skole efterlyses

9. marts 2010 - kl. 0:03 - af

Jubilæum: 50 år den 18. september.
Torslev (Central)Skole fejrer 50 års jubilæum lørdag den 18. september. I den forbindelse er jagten på tidligere personale og elever for alvor gået ind.

Det ligger helt fast, at der lørdag aften den 18. september bliver en stor jubilæumsfest i Østervrå Idræts- og Kulturcenter med middag, musik og dans. I løbet af dagen vil der blive afholdt en jubilæumsreception på Torslev Skole, hvor den formelle del afvikles, og der vil være lejlighed til at se skolen.

En interessegruppe omkring jubilæet har været samlet, og flere forskellige arbejdsgrupper er nedsat til at varetage de praktiske opgaver omkring festlighederne.
Elever og personale

Skolen vil gerne samle så mange nuværende og tidligere elever og personale som muligt, men det kræver noget af et fodarbejde, at finde alle disse mennesker. Derfor håber vi også, at rigtig mange vil være behjælpelige og selv tage kontakt til Lynge Nielsen, lynge@dbs.dk eller Helle Christensen, hellerosendal@jubii.dk, fortæller skoleleder Ellen Høgh. Vi håber, at vi kan få samlet de forskellige årgange ved borde i hallen, så de rigtig kan få en snak om deres fælles skoletid.
Praktisk arbejde

Oluf Andersen og Frode Thule Jensen er tovholdere på de praktiske opgaver bl.a. omkring festen i Østervrå Idræts- og Kulturcenter. Tovholderne håber, at det bliver muligt at få lokale foreninger m.v. til at byde ind på de mange forskellige opgaver, der skal løftes både før, under og efter festen.
Fælles opgave

I sidste ende er det en fælles opgave for alle med tilknytning til Torslev Skole, at skolen kan fejres med maner, en udfordring, som vi håber at rigtig mange vil være med til, slutter Ellen Høgh.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elever og personale fra Torslev Skole efterlyses' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger