DHF U14 drenge fik bronze ved Jysk Mesterskab

DHF U14 drenge fik bronze ved Jysk Mesterskab

8. marts 2010 - kl. 8:58 - af

DHF (Dybvad-Hørby-Flauenskjold) U14 drenge kom på en flot delt 3.plads ved JM i indefodbold i Jetsmark Hallen i weekenden.

Efter mange spændende kampe i den indledende runde og mange regnestykker om hvordan de andres indbyrdes kampe til sidst skulle falde ud til DHF´s fordel, kom de på en flot 4. plads og var dermed sikret semifinale kampen.

Semifinalekampen var mod Tønder, som de i den indledende runde tabte til, 3-7, men nu var DHF tændt på sejr og kæmpede en flot kamp, hvor de var foran 4-2, desværre udlignede Tønder til 4-4 og efter en udvisning til DHF i slutningen af kampen endte kampen med det resultat. Desværre var reglen, at i tilfælde af uafgjort ville det hold, som havde bedste placering i indledende kampe vinde og det blev dermed Tønder.

Men en flot, flot placering og indsats af DHF´s drenge, som til sidst stod sammen med TIMSKI (Skibbild og Timring) på en delt 3. plads og fik medaljer om halsen .

Som støtte og opbakning til trænere og spillere var rigtig mange forældre, søskende og bedsteforældre mødt op og var med til at gøre weekenden til en særlig fælles oplevelse .

Stort tillykke til DHF U14 drenge.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DHF U14 drenge fik bronze ved Jysk Mesterskab' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger