Basketball – resultat fra weekendens kamp

Basketball – resultat fra weekendens kamp

1. marts 2010 - kl. 12:16 - af

1. div. Damer Skovbakken – Sæby 69 – 56
Sæby tabte til topholdet, dog var det først i sidste periode Nordjyderne tabte slaget.
Periodecifre:
15-12
17-16
12-17
25-11

Første periode: Begge hold spiller lige op. Skovbakken er stærkest under kurven, mens Sæby rammer bedst fra distancen, og ved periodens slutning er stillingen så tæt som 15-13 til Skovbakken.

Anden periode: Sæby kommer bedst fra start og bringer sig foran 19 – 23 inden for de første par minutter. Nu begynder Skovbakkens rutinerede Lise Nedergaard at røre på sig. Hun er vanskelig at ”tæme” under kurven, hvor hun slutter godt af og bringer sit hold til halvlegsføring med 32-28.

Tredje periode: Sæby trækker igen fra i starten af perioden, specielt Charlotte Simonsen og Signe Brandt er godt skydende fra distancen. Helt frem til 8 minut føre Sæby med 36-41, og Nordjyderne har overraskelsen er inden for rækkevidde. Igen sætter hjemmeholdets stærke centerspiller Lise Nedergaard en kæp i hjulet for Sæby. Hun holder som den eneste Skovbakken inde i kampen. Af holdets 12 point i perioden står hun for de 10, men Sæby vinder dog perioden, og kan gå til sidste periode med en spinkel føring på 44-45.

Fjerde periode: Desværre starter Sæbys Signe Brandt med at få sin femte og sidste personlige fejl i periodens startminut. Det betyder, at den stærke skytte må udgå lige hvor Sæby skulle styre kampen. Det bliver i stedet Skovbakken, der får et ”run” på 11-0 inden Sæby finder vej til kurven igen. Det bliver en for stor mundfuld at indhente, og hjemmeholdet vinder kampen 69-56.

Sæby havde til kampen fået Christina Legaard med igen efter endt barsel. Det er et kæmpe pluds for holdet, så når hun efter lidt mere træning er 100% klar, bliver hun en stor trussel for modstanderne.

Næste kamp for Sæbys damer bliver på lørdag, når der tages imod Esbjerg ,som Sæby har slået i turneringens to første opgør. Her er det vigtig, der bliver hentet point hvis tredjepladsen skal holdes.

Scoringer for Sæby: Signe G. Brandt og Charlotte Simonsen hver 14 point, Cathrine Frahm 5, Line Clausen 5, Christina Legaard 5, Nanna Jensen 4, Line Ypkendanz 4, Henriette Sørensen 3, og Louise Munch 2 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball - resultat fra weekendens kamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger