Info fra Park & Vejforsyningen i Frederikshavn Kommune

Info fra Park & Vejforsyningen i Frederikshavn Kommune

23. februar 2010 - kl. 13:45 - af

EKSTRAORDINÆR VINTER-INDSATS
Vinteren har givet utrolig store mængder sne igennem en lang periode, og de enorme snemasser fra weekendens snefald gør det sværtat opretholde tilgængeligheden på vejnettet. Vintertjenesten koncentreres fortsat om, at de store veje ryddes og holdes åbne, hvorefter de mindre veje og boligveje ryddes i henhold til vores vinterregulativ.

Vejrudsigten spår imidlertid om mere sne i ugens løb, og dette betyder, at Park & Vej nu prioriterer og vurderer indsatsen således:

• Primærvejene (de store veje): Der ryddes fortsat med mandskab og materiel, så vejene holdes farbare, men man skal påregne, at der vil være sneglatte vejbaner.

• Sekundærvejene (boligveje): Pga. de ekstreme vejrforhold påbegynder vi helt ekstraordinært at køre en del af sneen væk fra boligvejene, idet snemasserne giver store pladsproblemer her. Vejene ryddes i et omfang, så tilgængeligheden til kvartererne kan opretholdes, og med det formål at skabe plads til det forventede yderligere snefald. Det vil her være en hjælp for vores personale i de store snerydningskøretøjer, hvis borgerne er behjælpelige med at markere i snemasserne, hvor der gemmer sig udsatte elskabe eller andet, så vi kan minimere antallet af skader fra snerydningen mest muligt.

For at sikre størst mulig tilgængelighed på boligvejene prioriteres indsatsen med bortkørsel af sne fra bykernerne og ud. Alle ledige offentlige arealer rundt omkring i byerne vil derfor kunne forventes at blive anvendt som mindre snedepoter.

• Fortove og stier bliver først ryddet uden for byerne, når indsatsen på vejnettet er normaliseret. Fortove og stier i byerne ryddes, så snart der er mandskab og materiel til det.

Vi henstiller i øvrigt til tålmodighed under disse ekstreme vejrforhold. Vi gør alt for at målrette indsatsen, så afviklingen af trafikken sker bedst muligt. Der er indkaldt ekstraordinært mandskab til vintertjenesten, og der vil fortsat blive arbejdet på højtryk det meste af døgnet, skriver Park & Vej.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Info fra Park & Vejforsyningen i Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger