Ny butik ser dagens lys i Vestergade

Ny butik ser dagens lys i Vestergade

21. februar 2010 - kl. 1:14 - af

Overfor den efterhånden meget forhadte og omdiskuterede “byggeplads” i Vestergade, ligger et tomt forretningslokale, som tidligere husede ejendomsmægler Leo Møll.
Men inden længe vil der igen være liv at sporer i forretningen. Helle Jeannett Sørensen, 43 år og fra Frederikshavn, har nemlig en plan.

Helle er oprindelig udlært frisør, og har arbejdet med det gennem 15 år – heraf de 5 år som selvstændig.

Helle har også slået sine folder hos Roblon i Frederikshavn – men blev som så mange andre ramt af nedskæringer.
Hvad skulle der så ske?

Helle åbner til marts en ny og anderledes butik i Vestergade i Sæby.

Udefra ligner det måske nok en ganske almindelig tøjbutik, men ser man godt efter, vil man opleve en butik med tøj i størrelser fra 36-42 og fra 42-52, altså også tøj til store piger.

Ikke nok med det, så er Helle uddannet kostvejleder, med speciale i børn og overvægt.

Det vil hun så også udnytte i butikken. Folk kan komme til mig, hvis de ønsker vægttab, fortæller hun og fortsætter, vi kan udregning antal kcal. pr. dag, motionsformer og meget mere, som skal til for at opnå vægttab, og hvis de ønsker, at jeg skal få dem igennem et vægttabsforløb, som strækker sig over 3-4 mdr., får de som “bonus”, 20% rabat på det tøj, de køber i butikken – kort sagt en gulerod som kan være motiverende.

Jeg vil motionere sammen med dem, der ønsker det.
Det er vigtig, at man får følelsen af fællesskab og sammenhold så – kort sagt – vi er alle i samme båd.

Der er ikke nogen, der er mere eller mindre værd pga. højde, alder eller vægt, jeg ved hvad jeg taler om. Jeg har selv været overvægtig og har tabt 35 kg, siger Helle.
Børn har en ganske særlig plads i Helles hjerte, hun kender alle de frygtelige ting , de må igennem, når de lider af overvægt, så dem vil Helle også gerne træne med, så de på den måde får nogle succes oplevelser og dermed lettere ved at tabe sig, selvom det aldrig er let.
Da vægttab og rigtig kost er en tidsmæssig stor mundfuld, har Helle ansat Dorte Bang, som til daglig vil passe den del af butikken, der omhandler tøj. På den måde kan alle få en oplevelse ved at komme i butikken, som iøvrigt får navnet Helle S.
Lige nu lægges alle kræfter i at få butikken klar, så mellem hylder, reoler og diske finder saebyavis.dk to travle piger med hver sin malerpensel og omgivet af tømrer og andre, der skal få det hele til at gå op i en højre enhed, inden dørene åbnes først i marts måned.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny butik ser dagens lys i Vestergade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger