Flere penge til Friklinikken i Frederikshavn

Flere penge til Friklinikken i Frederikshavn

12. februar 2010 - kl. 0:15 - af

Regionsrådet har besluttet at øge aktiviteten på knæ- og hofteoperationer ved at bevilge yderligere knap 8 mio. kroner. En del af beløbet er øremærket til den nye friklinik på Frederikshavn Sygehus hvor der i indeværende år skal laves yderligere 38 knæoperationer og 37 hofte operationer.

Regionsrådsmedlem Finn Jakobsen glæder sig over de nye opgaver til Friklinikken. De er med til at nedbringe ventelisterne og sikre at patienter kan blive hurtigere behandlet. Og så styrker det også Frederikshavn Sygehus som et sygehus der i fremtiden er med helt fremme, siger Finn Jakobsen.

Jeg tror at forsøget med Friklinikken i Frederikshavn vil vise sig som en succes, og hvis det holder stik mener jeg, at der også andre steder i regionen skal oprettes friklinikker, så patienter ikke fremover behøver at rejse udenfor regionen for at få en hurtig behandling indenfor det offentlige sygehusvæsen, slutter Finn Jakobsen.

Regionsrådsmedlem Finn Jakobsen, Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere penge til Friklinikken i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER