Café Mandfred er klar med et godt tilbud

Café Mandfred er klar med et godt tilbud

10. februar 2010 - kl. 0:04 - af

Østervrå Frikirke er klar med spændende og inspirerende tilbud til kvinder i alle aldre om at sætte hinanden stævne i Café Mandfred.

Café Mandfred skal tages helt bogstaveligt, her er kun adgang for piger, og opfordringen er klar og helt personlig til hver enkelt kvinde. De opfordres alle til at bringe veninden, mor, svigermor, nabo, kollega kort sagt alle kvinder mellem 30 og 90 er velkomne i den mandefri café.

Karriereskifte
Lørdag formiddag den 27. februar gæster Anne-Marie Vinther, Frederikshavn Østervrå. Hun fortæller i sit indlæg, der har fået overskriften ”Karriereskifte”, om hendes eget personlige skifte. I en moden alder skiftede dagens gæst jobbet som fysioterapeut ud med præstejobbet, og det fortæller hun om i en spændende beretning.

Årene i Rwanda
Sinne Christensen, Skørping fortæller om årene i Rwanda sammen med mand og børn. Hendes hjerte brænder stadig for det lille fattige land, som familien måtte forlade og vende hjem til Danmark, da der udbrød borgerkrig i Rwanda. Det er lørdag den 22. maj. Der har tidligere været meldt en anden dato ud for Sinne Christensens besøg, men den er altså ændret til ovenstående.
For begge arrangementer gælder, at der indledes med brunch bestående af lækre hjemmelavede retter i massevis. Hertil serveres juice, kaffe og te. Det hele fås til en meget fornuftig pris. Café Mandfred holder til i kirkens lokaler på Hjørringvej 426 i Østervrå.
Tilmelding til de to arrangementer kan ske til Mette Mose Nielsen eller Susanne Andersen.

Skriver Åse Bakland

Altid et veldækket bord med lækkerier der gør det ud for både morgenmad og frokost!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Café Mandfred er klar med et godt tilbud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER