Ny frist for at opleve Morild på Frank’s

Ny frist for at opleve Morild på Frank’s

3. februar 2010 - kl. 20:40 - af

Restaurant Frank´s i Sæby har i samarbejde med Sæby Kunst- og Kulturforening besluttet at udskyde tilmeldingsfristen til koncerten søndag 7. februar med gruppen Morild.
– Vi har solgt pænt med billetter, men vi vil gerne give folk en sidste chance, som er fredag, fortæller restauratør Frank O. Størup.
Arrangementet på Restaurant Frank´s i Sæby begynder kl. 11 med en hyggelig Brunch, og selve koncerten begynder kl. 12.30 og varer et par timer. Tilmelding sker til Restaurant Frank´s på telefon 98422288.
Morild  er en blanding af gammelt arveguld og ny dansk musik.
Morild spiller gamle danske folkeviser og egne kompositioner i en nordisk tone. Deres debut-cd blev nomineret til ”Årets debut” i 2006 ved Danish Music Awards/Folk.
Morild oplever nu en stigende nysgerrighed for deres musik, både i deres hjemland, men også fra efterspørgsler langvejs fra, og er således ved at etablere sig på den internationale musikscene.
Anne Dueholm er bandets omdrejningspunkt. Hendes kompositioner, poesi og stemme samt hendes sprøde saxofon er hjertet i Morilds musik.
Med sig har hun sin søster Christine Dueholm, der leverer et feminint, men kraftfuldt trommespil af lige dele urkvinde og elverpige. Henrik Kunz, som er Annes mand, er samspillets bindeled – hans basspil farver musikken med kraft og opfindsomhed.
Nyeste medlemmer i bandet er den norske pianist Thomas Dons Finsrud, der forgylder Morilds klangflader med virtuos lydæstetik, og svenskeren Perry Stenbäck, der med sit guitarspil bringer rå energi ind i bandet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny frist for at opleve Morild på Frank's' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger