Spændende arrangementer for voksne på Sæby Bibliotek.

Spændende arrangementer for voksne på Sæby Bibliotek.

28. januar 2010 - kl. 11:24 - af

Bogcafé, rejsebeskrivelser og unge mødre er spændende emner for kommende arrangementer på Sæby Bibliotek.

Tre aftener og en eftermiddag har Sæby Bibliotek et godt bud på interessante emner, der nok skulle være værd at gå efter.

Bogcafé
Bliv inspireret til gode læseoplevelser, lyder opfordringen til det næste arrangement, som er en Bogcafé, der afholdes onsdag den 10. februar. Bibliotekarer fra Skagen, Sæby og Frederikshavn Bibliotek kommer til Sæby Bibliotek med deres bud på gode bøger til vinterens kolde måneder.

Skønne Italien
Måneden efter venter spændende rejseoplevelser, når bibliotekar Grethe Hagensen og pressefotograf Bent Jakobsen, Frederikshavn gæster Sæby Bibliotek den 9. marts med egne oplevelser i campingvogn på Sicilien. Aftenen krydres med smagsprøver på gode italienske vine præsenteret af Svend Erik Simonsen fra Superbest Sæby og Elsa Toftlund serverer italienske specialiteter.

Nybagt mor
Et humoristisk, ærligt og inspirerende foredrag – for gravide og nybagte mødre – om det kaos, man oplever, når man som nybagt mor skal håndtere kæresten, veninderne, jobbet og livet som mor leveres af Mette Mølbak, der bl.a. har skrevet bogen Mor på høje hæle. De nybagte mødre opfordres til at tage babyen med på Sæby Bibliotek torsdag eftermiddag den 25. marts.
For alle arrangementer gælder, at der betales entré. Biblioteket opfordrer til at holde øje med annoncer og presseomtale for de enkelte arrangementer, kigge ind på bibliotekets hjemmeside bibl.frederikshavn.dk/ eller spørge efter programfolderen på biblioteket.

Tekst: Åse Bakland

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende arrangementer for voksne på Sæby Bibliotek.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger