Salling Group overtager 365discount i Sæby

Arkivfoto

Salling Group overtager 365discount i Sæby

27. juni 2024 - kl. 16:47 - af

Salling Group overtager ialt 25 365discount-butikker, tre Kvickly, fem SuperBrugsen samt to projekter, som endnu ikke er realiseret. Det sker i en aftale med dagligvarekoncernen COOP, som har valgt at frasælge en del af sin forretning og er altså nu nået til enighed med Salling Group, der overtager butikkerne og deres medarbejdere, som efter konkurrencemyndighedernes behandling af aftalen vil blive inviteret til en velkomstdag for at høre mere om Salling Group.

– Vi er stolte af købet, som giver os mulighed for at nå ud til endnu flere danskere i områder og på adresser, hvor vi i dag ikke er nok tilstede. Handlen lader sig kun gøre, fordi vi driver en sund og økonomisk stærk virksomhed, der tillader os at gribe muligheder i markedet, når de opstår. Med de nye butikker og projekter kan vi sætte ekstra fart under Nettos og føtex’ gode momentum i markedet, hvor vi glæder os til at byde nye kollegaer velkommen på holdet i Salling Group, siger administrerende direktør i Salling Group, Anders Hagh.

COOP-butikkerne vil alt efter udfaldet af de danske konkurrencemyndigheders afgørelse blive konverteret til enten føtex eller Netto, men først når afgørelsen foreligger, kan Salling Group fortælle præcist, hvad der skal ske lokalt.

– Mange har haft et nært tilhørsforhold til de butikker, som vi overtager. Det skal vi have forståelse for, og derfor imødegår vi også opgaven med respekt for de nye lokalsamfund, som vi rykker ind i eller bliver en større del af med et ufravigeligt fokus på at skabe gode oplevelser for vores nye kunder med motiverede medarbejdere, høj service og inspirerende varer til skarpe priser, siger Anders Hagh.

Partnerne holder købsprisen samt øvrige betingelser i aftalen fortrolig.

En kommentar til “Salling Group overtager 365discount i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Salling Group overtager 365discount i Sæby”

  • Kenneth Kjærgaard

    Jeg er ikke overrasket at 365 butikker i Sæby. Men det overrasker mig meget at Salling Group vil overtage butikken og lave det til Netto butik eller Føtex butik. Vi har jo en Netto i sæby der åbnede i januar 2019. Altså for Ca. 5år og 6 måneder i en helt nyopført bygning og jeg kan ikke forestille mig at Sæby er stor nok til at der også vil være kunder nok til en Føtex butik i Sæby. Men der er nok andre der ved mere om det end mig.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Salling Group overtager 365discount i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger