Elprisen falder i løbet af sommeren

Elprisen falder i løbet af sommeren

24. juni 2024 - kl. 9:39 - af

Fra den 1. august falder prisen på nettarifferne hos elnetselskabet Elinord A/S.

Elinord leverer el til private husstande og virksomheder i det meste af Sæby, Strandby, Frederikshavn by, det meste af Elling og oplandet mellem Frederikshavn og Strandby/Elling. Elinord opererer med en enhedstarif, hvor betaling for transport af el har en fast pris døgnet rundt.

Fra den 1. august sænker Elinord prisen for alle typer kunder på grund af det stigende områdeforbrug og forsatte fald i elpriserne, men også for at sikre kunderne den lavest mulige pris til enhver tid.

Elinord sænker prisen med op til 40 %
For privatkunder (C-kunder) sænker netselskabet prisen fra 35,17 øre/kWh til 21,86 øre/kWh. Det svarer til en prisreduktion på ca. 40 %. Som privatkunde i et enfamiliehus på 150 m2 med et gennemsnitligt elforbrug på 4.500 kWh årligt er det en årlig besparelse på ca. 660 kr. inkl. moms. I prisen er også indberegnet en besparelse på abonnement på ca. 60 kr.

Hvad er nettariffer?
En nettarif er en del af den samlede elpris, som dit elselskab opkræver på vegne af dit lokale netselskab, fx Elinord.  Nettariffen er det beløb, som du betaler for at få transporteret strøm ud til din stikkontakt.

Er du i tvivl om, hvem der leverer din strøm?
Herunder kan du finde et oversigtskort, indtaste din adresse og se, hvilket netselskab, der leverer din strøm.

Find oversigtskortet her: https://www.elinord.dk/om-elinord/hvem-leverer-min-stroem

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elprisen falder i løbet af sommeren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger