Indlæg: Sæby Friskole er en gevinst for alle i Sæby

Indlæg: Sæby Friskole er en gevinst for alle i Sæby

18. juni 2024 - kl. 14:34 - af

Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune er bestemt tilhænger af friskoler og andre private tilbud til gavn for vores børn og unge. Dette giver valgmuligheder for os borgere. Vi er også meget positivt indstillet over for Sæby Friskole, der i øjeblikket har midlertidig adresse på Sæby Søbad. Vi er sikre på, at Sæby Friskole er en gevinst for både børnene, de unge, for personalet, for bosætningen og andre i Sæby.

At planlægge med en permanent placering af en institution eller en skole lige midt i et område, der planlægningsmæssigt er udlagt til turisme, virker efter vores mening ikke hensigtsmæssigt. Området skal udvikles så anvendelsen i større grad – end placering af en skole eller en institution – tilgodeser turismeformål med den skønneste badestrand og sommerhusområde som baggrund.

Man kan selvfølgelig sige, at så kan man bare lave om på planlægningen som også er foreslået. Ja, men en skole kan sagtens fungere på andre steder end midt i et turismeområde. Det er langt sværere at placere turister, der søger en badestrand andre steder end ved stranden. Vi må så godt som det er muligt bevare den røde tråd i planlægningsarbejdet.

Som en servicevenlig kommune må vi gå i dialog med Sæby Friskole om alternative muligheder. Jeg er med på, at det ikke er en kommunal opgave at anvise Sæby Friskole et mere egnet sted, men vi skal være positive og åbne over for gode tiltag, der foregår i Sæby og i kommunen. Vi har brug for det.

Vi bakker op om, at området omkring Sæby Søbad skal anvendes til turismeformål og gerne med ferieboliger, og sammen med Sæby Friskole skal der findes en løsning, der også rummer dem.

John Lamp Henriksen
Gruppeformand Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune

En kommentar til “Indlæg: Sæby Friskole er en gevinst for alle i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Indlæg: Sæby Friskole er en gevinst for alle i Sæby”

  • Har Frederikshavn Kommune både penge og tid til at hjælpe en privat virksomhed ??

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg: Sæby Friskole er en gevinst for alle i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger