IF Skjold møder Aalborg KFUM i sæsonens sidste hjemmekamp

IF Skjold møder Aalborg KFUM i sæsonens sidste hjemmekamp

14. juni 2024 - kl. 10:20 - af

Lørdag klokken 13.30 fløjtes årets sidste hjemmekamp på Sparekassen Vendsyssel Arena igang.

IF Skjold indtager på nuværende tidspunkt sidste pladsen i Jyllandsserien, og skal bruge en sejr hvis et håb om overlevelse i Jyllandsserien skal bevares.

Inden lørdagens opgør udtaler træner Nikolaj Dorff Kristensen, der vikariere for en sygemeldt Jan Werther:

Velkommen til sæsonens sidste hjemmekamp i Jyllandsserien, hvor vi tager imod Aalborg KFUM, som vi glæder os til at spille mod.

Jeg vil som indledning lige proklamere, at jeg har fået æren af at være vikar for Jan Werther (som er savnet) i de sidste kampe. Det er dejligt at komme hjem igen – og jeg er blevet taget godt imod af spillerne og klubben. Tak for det.

Vi har haft nogen fine træninger de sidste 14 dage, hvor vi har kigget hinanden i øjnene og fundet et fælles fokus omkring at få sluttet sæsonen ordentligt af. Ordentligt, betyder i denne kontekst en række af ting. Først og fremmest, at vi tager ansvar for fællesskabet og hin- anden, ovenpå en svær sæson, hvor en lang række af udfordringer og omstændigheder har været en realitet.

Her er vi blevet mindet om, at vi aldrig er stærkere end vores relationer til hinanden – og at vi hver især må bidrage, for at der kan skabes noget sammen.

En klub og et fællesskab kræver at vi alle investerer noget af os selv, ingen nævnt – ingen glemt.
Dagens modstander er Aalborg KFUM, som i min optik er rækkens bedste mandskab. I det modsatte opgør (hvor jeg også var vikar), fik vi set et KFUM-mandskab, som spillede med høj intensitet i presspillet og et meget direkte om- stillingsspil, krydret med nogen farlige dødbolde.
Det kunne vi ikke matche på dagen, hvor vi dels blev overrumplet af modstanderens pres, ligesom et tvivlsomt rødt kort til Thomas Nielsen efter knap 25 minutter, blev begyndelsen til en lang kamp for Skjold – som i øvrigt endte med et fortjent 1-4 nederlag.

Selv om vi kender Aalborg KFUM’s styrker, har vi ikke forberedt os specielt på dem til dagens opgør. Vi har i stedet truffet en række valg om, hvordan vi gerne selv vi spille fodbold i de sidste kampe.

Her spiller vi for at udvikle os hen imod et genkendeligt udtryk på banen, hvor vi bliver bedre på bolden – og derfor vil vi gerne måle os på vores egen præstation, holdt op mod individuelle opgaver og aftaler, herunder arbejdsindsatsen og evnen til at fungere som et kollektiv. Udgangspunktet er taget i vores fysiske tilstand samt at fodbold skal være sjovt – og så håber jeg at se nogle Sæby-drenge, som er modige og som vil spille fodbold! Tak for støtten til holdet hele vejen rundt. Det er guld værd!

Med de ord vil jeg byde publikum, dommertrio og Aalborg KFUM velkommen til Sparekassen Vendsyssel Arena.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold møder Aalborg KFUM i sæsonens sidste hjemmekamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger