En personlig beretning fra dagens Ukraine

En personlig beretning fra dagens Ukraine

23. april 2024 - kl. 1:02 - af

Der er krig i Europa – så tæt på og alligevel langt fra dagligdagens Danmark. Rædslerne er svære at forestille sig. De er der – tæt på de danske grænser.

Sæby Kirke inviterer nu til en aften med en personlig beretning fra krigens hverdag. Sæbydrengen Ove Urup Madsen fortalte for to år siden så medrivende om hvordan krigen i Ukraine begyndte og om de første skrækkelige måneder. Nu kommer han igen og fortæller om to år i krig.

Ove Urup Madsen er leder af EU-kontoret i Kharkiv Ukraine. Han har i krigens år tilbragt hovedparten af tiden i Ukraine.

Ove Urup Madsen kommer til Mariehuset, Strandgade 5 i Sæby tirsdag den 30. april 2024 kl. 19.30 og giver en Statusberetning fra det krigsramte Ukraine. Han fortæller: ”Ukraine lider under daglige og brutale bombardementer, men på forunderlig og typisk ukrainsk vis, så finder de hårdt prøvede mennesker alligevel en tålelig tilværelse under disse forhold. Luftalarmerne hyler skingert og uforudsigeligt på alle tider af døgnet – mest i det østlige Ukraine, men egentlig over hele landet. De fleste søger i sikkerhed, men efter mere end to års krig ser man ofte, at mange bare fortsætter deres forehavender.  Hvordan er dette muligt…?” Det giver Ove Urup Madsen sit bud på den 30. april i Mariehuset i Sæby.

Alle er velkomne til at komme.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En personlig beretning fra dagens Ukraine' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger