VEB-træner inden DM-semifinale: Skovshoved er favorit

Cheftræner Allan Kolbro Nielsen .

VEB-træner inden DM-semifinale: Skovshoved er favorit

1. april 2024 - kl. 14:28 - af

Vendsyssel Elite Badmintons dobbelte forsvarende mestre kommer på en vanskelig opgave, når de tirsdag aften møder Skovshoved på udebane i DM-semifinalen.

I modsætning til flere andre idrætsgrene spilles der kun én kamp. Skovshoved har fordel af hjemmebane, fordi de sluttede på andenpladsen i grundspillet, hvor VEB blev nr. tre.

De to hold mødtes også i grundspillet i Skovshoved, hvor VEB tabte 3-6. I det hele taget har de danske mestre haft det svært på udebane i denne sæson, hvor det kun lykkedes at vinde én ud af fire kampe. Til gengæld gjorde VEB rent bord i de fem hjemmekampe.

– Nu er vi jo i den situation, at vi skal vinde for at komme i DM-finalen. Det handler om at finde 10 procent ekstra, og det har vi talt meget om i truppen, siger cheftræner Allan Kolbro Nielsen, mens han sidder på færgen mellem Aarhus og Odden.

Spillerne samles i København i dag, så de forhåbentlig er helt klar, når det går løs tirsdag kl. 18.30 på Krøyersvej i Skovshoved.

VEB er i stærkeste opstilling i den vanskelige udekamp, hvor cheftræneren tror på en snæver 5-4-afgørelse.

– Rasmus Gemke er favorit i første herresingle mod Magnus (Johannesen, red.), mens ellers taler vi næsten udelukkende om fifty-fifty-kampe. Her er det selvfølgelig en stor fordel at være på hjemmebane, og der er heller ingen tvivl om, at Skovshoved på den baggrund er favorit, men to danske mesterskaber på stribe har altså givet os en tro på tingene, og det håber jeg, udmønter sig i en udesejr, smiler Allan Kolbro Nielsen.

Først og fremmest er han stolt over, at VEB for fjerde år i træk spiller om medaljer i Badmintonligaen. Indtil i år blev slutkampene afviklet i Final 4, men det er afskaffet. I stedet har nr. 1 og 2 fordel af hjemmebane i semifinalerne, mens DM-finalen spilles tirsdag 7. maj på Frederiksberg.

– Vi havde håbet på en DM-semifinale i Arena Nord, men nu glæder vi os til at spille i Skovshoved, hvor vi altid har fået en pæn modtagelse, siger Allan Kolbro Nielsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VEB-træner inden DM-semifinale: Skovshoved er favorit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger