Byggeri af legeplads i Nellemanns Have går planmæssigt fremad

Byggeri af legeplads i Nellemanns Have går planmæssigt fremad

30. marts 2024 - kl. 9:42 - af

Nellemanns Haves Venner har afholdt generalforsamling, hvor der var genvalg til bestyrelsen, der fortsat har Bjarne Jørgensen som formand og Hans Rødsgaard-Mathiesen som næstformand. Disse to indgår også i fonden for Nellemanns Have, hvis formand og administrator er Preben Smed Jeppesen.

Nellemanns Haves Venner blev stiftet i sommeren 2006 med det primære formål af skaffe midler og folkelig opbakning til at sikre hele havens bevarelse. Opgaven lykkedes, og der blev ikke bygget boliger i Paradishaven, hvor alle nu er velkomne. I haven indgår også skolehaver i samarbejde med Sæbygårdskolen.

Venneforeningen er nu sammen med entreprenør Bo Andersen (”Bettebo”) i fuld gang med at grave ud til legeplads. Arbejdet skrider planmæssigt frem, og meget snart kommer legepladsfirmaet INDU og opstiller redskaber. Herefter mangler kun faldunderlag og godkendelse. Så inden for en overskuelig fremtid forventes det, at legepladsen er klar til indvielse og ibrugtagning.

I stedet for at betale i dyre domme for at få overskudsjorden fragtet bort har venneforeningen valgt at ramme legepladsen ind mod øst og syd med en vold. Denne skal tilsås med græs og herefter give læ på legepladsen og være tumleplads for børn.

Links, hvor der kan læses meget mere om haven og dens historie samt om vennernes frivillige arbejde:

http://www.nellemanns-have.dk og på Facebook: https://www.facebook.com/NellemannsHave

Det er muligt at købe et sponsortræ (paradisæble) til udplantning i Paradishaven. Ønskes dette, kan der sendes en mail til mail@nellemanns-have.dk. Sponsoren får vedhængt skilt med navn og sorten på æblet.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byggeri af legeplads i Nellemanns Have går planmæssigt fremad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger