Sjov Fredag i Sæby SPEKTRUM: En Dag med Leg, Fællesskab & Atletik

Sjov Fredag i Sæby SPEKTRUM: En Dag med Leg, Fællesskab & Atletik

2. marts 2024 - kl. 4:01 - af

Fredag den 8. marts 2024 fra kl 18:00 til 21:30 byder SIK 80 – Sæby Atletik i samarbejde med Sæby SPEKTRUM velkommen til en helt særlig udgave af Sjov Fredag, hvor unge fra 1. til 6. klasse inviteres til at deltage i en dag fyldt med leg, sport og fællesskab. I år introducerer arrangementet en spændende nyhed: en atletiktrekamp, der giver alle mulighed for at udfordre sig selv eller klassekammeraterne i kort sprint, stående længdespring og kuglestød.

Sjov Fredag har længe været et populært tiltag i lokalområdet, kendt for at samle børn fra 1. til 6. klasse på tværs af skoler til en hyggelig aften med forskellige aktiviteter. Med tilføjelsen af atletiktrekampen ønsker arrangørerne at bringe et nyt element af sportslig udfordring og sjov ind i arrangementet, hvor deltagerne via leg kan teste deres færdigheder i en hyggelig og tryg atmosfære.

“Vi er begejstrede for at kunne tilføje atletiktrekampen til vores program for Sjov Fredag,” siger Henrik Christiansen, tovholder bag Sjov Fredag. “Det er en fantastisk måde for børn og unge at prøve kræfter med atletikdiscipliner i et sjovt og uformelt miljø, og vi håber, det vil inspirere til mere motion og kammeratskab.” Skulle man som forælder have lyst til at stille op som hjælper på aftenen, kan man kontakte Henrik på: 50762010.

Udover atletiktrekampen byder aftenen på kendte aktiviteter, herunder ansigtsmaling, floorball, fodbold, badminton og trampolinspring, der sikrer, at der er noget for enhver smag. Sjov Fredag og arrangørerne ser frem til at byde skoler og lokalsamfundet velkommen til en uforglemmelig aften i Sæby SPEKTRUM. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve fællesskab og sjov gennem sport og leg. Mød op i Sæby SPEKTRUM den 8. marts fra kl. 18:00 til 21:30 og bliv en del af en Sjov Fredag aften!

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sjov Fredag i Sæby SPEKTRUM: En Dag med Leg, Fællesskab & Atletik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger