Fyraftensmøde i Rådhuscentret om kost og motion i seniorlivet

Fyraftensmøde i Rådhuscentret om kost og motion i seniorlivet

2. marts 2024 - kl. 10:37 - af

Det er vigtigt at holde sig i gang – ja, det hører vi ofte! Det gælder også i seniorlivet – både socialt og fysisk.

Derfor runder Rådhuscentret sin række af fire fyraftensmøder om overgangen fra arbejdsliv til seniorliv af med fysioterapeut Lone H. Holdensen. 

Styrke til alle år

De fleste mennesker vil allerhelst kunne klare hverdagens gøremål selv, have overskud og kræfter til at være sammen med børnebørnene, indkøb, trapperne og haven.

– I mit arbejde som fysioterapeut er jeg optaget af den store gavn, du kan have af fysisk aktivitet – ikke kun som genoptræning efter en skade eller sygdom, men også den effekt fysisk aktivitet kan have på din overordnende livskvalitet, siger Lone Holdensen.

En ny hverdag uden senior

Med overgangen til senior- og pensionistlivet ligger kalenderen åben og arbejdet styrer ikke længere hverdagens rytme. For mange er det vigtigt at få nogle nye faste holdepunkter i ugen. Med mere tid i hverdagen er der også en mulighed for at få nye rutiner socialt samt gode vaner for fx motion, kost, alkohol og søvn, der kan vare ved ind i ældrelivet. 

Kroppen forandrer sig med alderen

Lone Holdensen sætter fokus på de forandringer, der naturligt sker med alderen. Og med sin viden og erfaring som fysioterapeut give gode råd om kost og motion -særligt til seniorer.

– Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at få mere bevægelse ind i livet, og nyde godt af gevinsterne ved motion, pointerer Lone Holdensen.

Det sidste fyraftensmøde i Rådhuscentret i denne omgang løber af stablen tirsdag den 12. marts kl. 16:30-18:30 på Parallelvej 6 i Frederikshavn. ALLE er velkommen.

Aktivitetscentre i Frederikshavn Kommune

Rådhuscentret er ét af Frederikshavn Kommunes otte aktivitetscentre, som efterlønnere og pensionister kan benytte sig af. Der er åbent mandag – fredag, hvor der er mulighed for at deltage i husets mange aktiviteter samt mulighed for at benytte Rådhuscentrets Café.

Hvis du vil vide mere om fyraftensmøderne eller hvad Rådhuscentret har af tilbud, kan du kigge ind i Rådhuscentret på Parallelvej 6, ringe på 9845 5951 eller besøge aktivitetscentret på facebook: Rådhuscentret Frederikshavn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fyraftensmøde i Rådhuscentret om kost og motion i seniorlivet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger