Cantona fra Sæby med til at bygge ubemandede butikker i mindre byer

Cantona fra Sæby med til at bygge ubemandede butikker i mindre byer

27. februar 2024 - kl. 15:44 - af

Et partnerskab mellem Unlimit Retail fra Køge og Cantona System A/S fra Sæby tilbyder nøglefærdige og ubemandede butiksløsninger til danske landsbyer.

Partnerskabet har en ambition om at ”puste liv” i landsbyer ved at opbygge butikker til kunderne efter helt nye principper. Den første butik opstilles i Vester Hæsinge på Fyn, og siden opføres en i Sæby.

”Vi vil bygge en ”flagship-store” i nærheden af Cantona System A/S i Sæby. Butikken bliver som de øvrige et nøglefærdigt, unikt helårsmodul på 68 m2. Vi glæder os til at præsentere den løsning for vores forretningsforbindelser og kunder,” udtaler adm. direktør CEO for Unlimit Retail, Mads Lynge Laursen, til Sæby Avis.

”Vores ambition er at hjælpe lokalsamfundene ved at tilbyde nøglefærdige butiksløsninger, som er tilpasset behovene de pågældende steder,” fortsætter Mads Lynge Laursen.

Målet med konceptet er at etablere en landsdækkende kæde af ubemandede, fuldt automatiserede butikker i Danmark, som samtidig leveres i bæredygtige og vedligeholdelsesfri materialer fra Cantona System – op imod 12 enheder rundt i Danmark i løbet af 2024.

Visionær og banebrydende tilgang

Unlimit Retail kalder det selv for en visionær og banebrydende tilgang, der forventes at kunne revolutionere dele af detailhandelen. Aktiviteterne vil i helt overvejende omfang blive baseret på den nyeste AI-teknologi. Når kunderne handler, tjekker de ind med app eller kreditkort, vælger deres varer og forlader butikken igen. Når de så forlader butikken, modtager de en mobilkvittering, og betalingen trækkes automatisk fra det tilmeldte betalingsmiddel.

For at realisere projektet kræves det ifølge Mads Lynge Laursen blot, at borgerne stiller en egnet, klargjort grund til rådighed og yder et depositum samt et omsætningskrav.

Et modul på 68 m2 vil typisk omfatte en ubemandet butik på ca. 50 m2 samt lager og varemodtagelse m.v. på mindst 12 m2, og det forventes at kunne bidrage til en positiv indvirkning på lokalsamfundene rundt omkring.

Cantona System A/S producerer I forvejen flytbare moduler til helårsbeboelse – bl.a. til ungdomsboliger, bosteder og institutioner. Cantona System A/S er en danskejet virksomhed med egen produktion af bærende byggesystem samt salg og udvikling af tilhørende facader til forhandlere i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Grønland, Island og Færøerne.

Link, hvor der kan læses mere om Cantona System: www.cantona.info

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cantona fra Sæby med til at bygge ubemandede butikker i mindre byer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger