Vendsyssel Elite Badminton var bagud 2-4, men vandt 5-4 ude over Gentofte

Vendsyssel Elite Badminton var bagud 2-4, men vandt 5-4 ude over Gentofte

25. februar 2024 - kl. 11:20 - af

Vendsyssel Elite Badminton afsluttede grundspillet i Badmintonligaen med en sejr på 5-4 ude over Gentofte. GBK Hallen har aldrig været VEB’s livret, og det tydede heller ikke på en sejr fredag aften. VEB var bagud 2-4, men vandt de tre sidste doubler, hvilket sendte Gentofte ned på niendepladsen. De skal dermed ud i en kvalifikationskamp mod nr. 2 i 1. division.

Det var VEB’s første sejr på udebane i grundspillet i denne sæson. Tidligere har de danske mestre tabt til RSL Odense OBK, Skovshoved og Team Skælskør-Slagelse.

– Vi talte inden kampen om, at det var vigtigt at vinde på udebane og sikre os den bedste indgang til DM-semifinalen, som jo også spilles på udebane, siger cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

Det udviklede sig helt som ventet til en vanskelig kamp. Gentofte på udebane er på alle måder en svær størrelse, og sådan blev det også i aften, men VEB trak det længste strå med tre sejre i de afsluttende kampe.

I damedouble vandt Debora Jille/Frederikke Østergaard med 21/15, 21/13 over Christine Busch Andersen/Marie Røpke.

Herefter fulgte to spændende herredoubler. Robin Tabeling/Victor Svendsen besejrede Kasper Antonsen/Rasmus Kjær Pedersen 22/20, 22/24, 21/12, og Lasse Mølhede/Gustav Björkler slog Rasmus Prasz Espersen/Matthias Kicklitz 21/19, 21/18.

VEB’s to andre sejre blev sikret i anden mixedddoule, hvor Cheryl Seinen/Lasse Mølhede vandt 21/17, 20/22, 21/15 over Marie Røpke/Rasmus Kjær Pedersen, samt i i første damedouble, hvor Kirsty Gilmour slog Sofie Karmann 21/12, 21/13.

DM-semfinalerne afvikles tirsdag 2. april. Her har Højbjerg/Via Biler og Skovshoved fordel af hjemmebane mod VEB og Team Skælskør/Slagelse. Højbjerg/Via Biler vandt grundspillet, så de skal vælge, om de vil spille mod VEB eller Team Skælskør/Slagelse.

DM-finalen finder sted tirsdag 7. maj i Frederiksberghallerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Elite Badminton var bagud 2-4, men vandt 5-4 ude over Gentofte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger