VEB vinder 8-1 over Hvidovre i Skagen

VEB vinder 8-1 over Hvidovre i Skagen

10. november 2023 - kl. 8:03 - af

Vendsyssel Elite Badminton vandt torsdag aften hele 8-1 over Hvidovre i Skagen. Storsejren sikrer VEB tre bonuspoint, og dermed er de danske mestre – med kun to runder tilbage af grundspillet – meget tæt på en plads i DM-semifinalerne.

– Kæmpe ros til alle på holdet. Spillerne viste igen den helt rigtige indstilling. Det er en fornøjelse at være en del af, siger cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

8-1 over Hvidovre var en større sejr end forventet. 5-4 eller 6-3 lignede på forhånd et mere realistisk bud, men hatten af for VEB-spillerne, som i den grad præsterer på hjemmebane i denne sæson:

VEB – Aarhus AB: 8-1
VEB – Værløse: 7-2
VEB – Højbjerg/Via Biler: 6-3
VEB – Hvidovre: 8-1

VEB stillede igen op uden Kirsty Gilmour, men det lykkedes alligevel at vinde begge damesingler. Frederikke Østergaard bragte hjemmeholdet foran med en sejr i to sæt (21/16, 21/11) i anden damesingle, og ukraineren Polina Buhrova lukkede og slukkede med sejr på 21/14, 14/21, 21/18 i første damesingle.

Det var den perfekte afslutning på kampen. Den 19-årige ukrainer spillede sin første hjemmekamp for VEB og havde et par håndfulde glade ukrainere på tilskuerpladserne i Skagen Sportscenter.

VEB vandt også begge herresingler. Magnus Johannsen slog den dygtige belgier Julien Carraggi 21/16, 28/26. For kun en uge siden tabte VEB-spilleren stort i to sæt til Hvidovre-spilleren i Tyskland. Victor Svendsen besejrede veteranen Hans-Kristian Vittinghus 21/15, 19/21, 21/11.

De fire andre VEB-sejre kom i første mixeddouble, hvor Cheryl Seinen og Robin Tabeling spillede en flot kamp og slog Rikke Søby Hansen og Mathias Thyrri med 21/15, 21/17.

Cheryl Seinen vandt også i to sæt i damedouble med Frederikke Østergaard, og endelig var der sejre i to sæt til begge herredoubler, Lasse Mølhede/Julien Maio og Robin Tabeling/Victor Svendsen. Her var gæsterne svækket af afbud fra verdensranglistens nr. fire, Kim Astrup.

Eneste nederlag kom uventet i anden mixeddouble, hvor Debora Jille og Julien Maio tabte 21/17, 12/21, 19/21.Stillingen i toppen med to runder igen:

1. Højbjerg/Via Biler 65 point
2. Skovshoved 63 point
3. VEB 54 point
4. Team Skælskør/Slagelse 49 point
5. RSK Odensel OBK 39 point
6. Hvidovre 38 point

De fire bedste kvalificerer sig til semifinalerne, hvor nr. 1 og 2 har fordel af hjemmebane. Der spilles om 12 point i hver kamp. Højbjerg/Via Biler og Skovshoved mødes i sidste spillerunde i Aarhus.

VEB møder Solrød hjemme og Gentofte ude i sine sidste to kampe, som begge spilles i vinterferien.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VEB vinder 8-1 over Hvidovre i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger