De havde proklameret løbefest – og det blev det!

De havde proklameret løbefest – og det blev det!

31. oktober 2023 - kl. 8:07 - af

Helt nøjagtigt havde 455 deltagere løst billet til lørdagens velgørende løb i Sæby, som endte med et resultat på hele 110.000 kr, som sendes videre.

– Selvom efteråret har sat ind med at skrue ned for temperaturen, så holdt det tørvejr hele dagen, og det er så stor en medspiller i et set-up af vores karakter, fortæller Dan H Kristensen, Primusmotor i Løb 4 Sagen – som står bag disse løb.

Han fortsætter: “Jamen vejret betyder alt og især når så meget som vi har med af telte og udstyr, som skal være fuldstændig tørt når det skal pakke væk igen”.

Selve dagen bød på alt fra et flot felt af marathonløbere, 150 halvmarathonløbere, 130 deltagere på de mindre løbe distancer. Men ikke overraskende havde gå ruten som gik i modsat retning af løberne, samlet et kæmpe felt på 130 deltagere.

Ellers bød dagen på et herligt gensyn med Bimse og Bamse som dagen igennem var med til at sætte stemningen i vejret med high-fives, kram og helt sikkert de mest fotograferede denne dag.

Sæbyløbet Knæk Cancer hyldede også de seje nordjyske søstre Sussie og Heidi fra grønt hold – for deres præstation at vinde – Tv programmet ”Først til Verdens ende” En hyldest var der også til VLIR fra Randers, en gruppe som bestod af 23 deltagere, en gruppe som har støttet løbet hvert år siden starten, med et anseeligt deltagerantal. To fejringer af halvmarathon løbere var der også plads til. Randi Kvesel løb sit halvmarathon nr 100 og Tina H Petersen nr 200.

– Vi ser dette event som en del af – det at holde vores by intakt. Der skal ske noget. Det er så fedt når man gang på gang hører deltagere som kommer langvejs fra sige: ikke måske, men det er Danmarks flotteste rute.

I det nye år kommer vi med et par løb hvor havnen danner rammen. Vores havn kan så meget, det vil vi forsøge at bringe i spil ved disse løb. Det er så vigtigt at deltagere kører hjem fra vores løb med en samlet god fornemmelse i maven. De vender helt sikkert tilbage med familien, de skal selvfølgelig også opleve Sæby slutter Dan H Kristensen.

Uden et godt backup var dette ikke muligt
En stor tak til Team Løb 4 Sagen.
En stor tak til 28 flittige hjælpere – i leverede varen.
En stor tak til alle vore sponsorer – uden jer var dette ikke muligt.
En stor tak til min Manager – de sidste måneder har jeg rykket elastikken langt over Max grænsen. Måske gør vi det igen 26.Oktober 2024, hvis alle er klar.

Se hjemmesiden med info og løb: https://xn--lb4sagen-54a.dk/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De havde proklameret løbefest - og det blev det!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger