Medhjælperbrunch i Lyngså Boldklub

Medhjælperbrunch i Lyngså Boldklub

23. oktober 2023 - kl. 8:10 - af

Lyngså Boldklub havde inviteret omkring 80 frivillige hjælpere til medhjælperbrunch i Lyngså Boldklub, lørdag den 21. oktober kl. 10.00, hvoraf 45 havde tilmeldt sig.

Klubbens bestyrelse havde knoklet hele morgenen for at tilberede og anrettet en super lækker morgenbrunch til klubbens frivillige, som i dagen anledning var gæster og bare skulle nyde en god servering, som tak for den enorme indsats de gør over for klubben året igennem.

– Uden de frivillige, havde vi ingen klub, de frivillige er en af grundstenene i at vi overhovedet kan afvikle vores arrangementer, og drive en forening, og den hjælp vi får kan vi ikke takke nok for, siger formand René Madsen, som fortsætter; Det er ingen selvfølge at folk vil hjælpe, derfor må man være meget ydmyg og taknemmelig over for al den hjælp vi får, fra vores trofaste hjælpere. Med denne brunch takker og anerkender vi vores frivillige for den indsats de yder igen og igen. Det vi skal sørge for, er at det hele tiden er sjovt at hjælpe klubben.

Efter en lækker brunch holdt formanden en takketale hvorefter der blev budt på en øl og sodavand. Arrangementet sluttede ved middagstid, hvorefter klubhuset blev holdt åbent for dem som havde lyst til at blive hængende til lidt uformel hygge.

Næste arrangement bliver klubbens årlige julefrokost lørdag den 18. november hvor tilmeldingerne allerede er i gang, se mere på klubbens hjemmeside eller på Facebook.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medhjælperbrunch i Lyngså Boldklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger