3 medaljer ud af 4 mulige til SOS Nord

3 medaljer ud af 4 mulige til SOS Nord

11. oktober 2023 - kl. 10:34 - af

Denne weekenden havde den nordjyske forening 4 løbere med til HSK Cup i Gentofte, hvor der var løbere fra både Sverige og Danmark, og igen kom der hele 3 medaljer ud af de 4 mulige med hjem til SOS Nord.
I efterårsferien, lørdagen den 21. oktober deler Skøjte og sportsforening Nord gratis græskar ud sammen med Frederikshavns Handelsstandsforening på gågaden i Frederikshavn. Der vil samtidigt være præmier at vinde, så kig gerne forbi!
Ikke nok med det, så holder Skøjte og sportsforening Nord åbent hus om søndagen d. 22. oktober kl. 15.00, hvor alle som ønsker at komme og skøjte, kan prøve det helt gratis. Der vil blive mulighed for lån af skøjter, så kom i godt humør! Der er plads fra 3 år og op ad til 99.
I weekenden var de 4 repræsentanter fra Skøjte og sportsforening Nord Laura, Maia, Maiken og Malene. Malene Christensen startede konkurrencen ud med at holde en fest i Junior K2. Her leverede hun fart over feltet, med en flot koreografisk sekvens. Malene havde dog oplevede en smule udfordringer, da hendes kjole gik i stykker. Her viste Malene, at hun havde nerver af stål og gik ud og satte sin personlige rekord.
Maia Henriksen og Maiken Christensen var de næste som skulle ud og prøve kraften med kulden af i rækken Junior K3.
Maia starter super flot ud med at lande alle hendes spring som planlagt. Hun får også lavet nogle gode piruetter og formår endda at opnå den højeste level i dem, som man kan modtage i denne række. Hun kunne ved dagens afslutning få en velfortjent bronzemedalje om halsen.
Dernæst var det blev Maikens tur, og der skete nogle tekniske problemer, men hun løb et program med selvtillid og power alligevel. Maiken fik ligesom Maia den højeste level i piruetter, og hun kunne stille sig op ved siden af holdkammeraten Maia på podiet og modtage hendes flotte guldmedalje.
Laura Dollerup lukkede og slukkede med bravour i Senior K1.
Laura fik leveret et program med en drømmende indlevelse og høje spring. Laura kunne også ved dagens afslutning træde op på det øverste trin og modtage sæsonens anden guldmedalje.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3 medaljer ud af 4 mulige til SOS Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger