Åbent hus i Sæby og Omegns Skytteforening

Åbent hus i Sæby og Omegns Skytteforening

7. oktober 2023 - kl. 7:08 - af

Oplev stemningen på skydebanen og få en smagsprøve på, hvad det vil sige at skyde med et rigtigt sportsvåben i sikre og trygge rammer. Lørdag den 14. oktober kl. 10,00 – 15,00 åbner Sæby og Omegns Skytteforening dørene for alle interesserede.

Prøv at skyde med et rigtigt sportsvåben i sikre og trygge rammer. Sådan lyder tilbuddet fra Sæby og Omegns Skytteforening, der inviterer alle på besøg lørdag den 14. oktober kl. 10,00 – 15,00.

Der står værter fra klubben klar til at tage imod dig (og din familie), og instruktørerne giver en introduktion til sporten, så du kan prøve at skyde rigtigt.

Skydning giver ro, koncentration og spænding

Ser du mange actionfilm eller spiller skydespil, kan du få idéen om, at skydning bare handler om at “plaffe” løs – og at det er farligt. Et par timer på skydebanen viser dig, at skydning er meget andet end det – det er en seriøs sport, hvor træning hele tiden kan gøre dig bedre.

”Skydning er ikke en fysisk sport, men den kan noget mentalt, for i skydning skal du koncentrere dig og holde fokus, og jeg tror, det er utrolig sundt at lægge iPad og mobil væk og geare ned i en travl hverdag. Det er det, skydning kan,” siger Flemming Kokholm formand for Sæby og Omegns Skytteforening.

Skytteforeningerne tager selvfølgelig sikkerheden meget alvorligt. Og der er klare regler, som gælder for alle på en skydebane. Blandt andet skal alle, der vil prøve at skyde til åbent-hus arrangementet i Sæby og Omegns Skytteforening, kunne fremvise et billede id-kort eller et sygesikringskort sammen med et andet id-kort for at deltage. Der kræves ingen tilmelding – alle er velkomne til at dukke op til en spændende oplevelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus i Sæby og Omegns Skytteforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger