Nyt koncept med gratis lånetrailere er kommet til Sæby

Nyt koncept med gratis lånetrailere er kommet til Sæby

3. oktober 2023 - kl. 9:37 - af

Som noget helt nyt kan alle indbyggere i Sæby nu låne en trailer gratis. Trailerne står placeret ved det lokale jem & fix lavprisbyggemarked, og de kan lånes, uanset om man handler i jem & fix eller ej.   

Et nyt og ganske gratis trailerkoncept er netop kommet til Sæby. Med løsningen kan byens indbyggere nu kvit og frit låne en af de 4 trailere, det står til rådighed hos det lokale jem & fix lavprisbyggemarked.

Og det er ikke betinget af, at man har købt noget i jem & fix. Trailerne er til alle, og de kan lånes uanset, hvad formålet er.

Løsningen er leveret af Freetrailer, og ifølge Peter Nyboe, der er salg- og indkøbschef i jem & fix, markerer nyheden en klar forbedring af byggemarkedets samlede kundeservice.

– Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked og vores butik i Sæby er – som det er tilfældet med samtlige butikker i landet – en selvbetjeningsbutik. Netop derfor passer Freetrailers selvbetjente trailertjeneste perfekt ind hos os. Hos os skal det være let at låne en trailer, som vel og mærke står placeret i nærheden af, hvor byens beboere bor. På den måde  giver vi vores kunder optimale betingelser for hjemtransport af deres varer. At vi samtidig kan tilbyde gratis trailerlån til folk, der eksempelvis skal flytte eller bare bruge den til at køre ting på genbrugspladsen, er kun et ekstra plus, siger Peter Nyboe.

Godt for deleøkonomien
Hos Freetrailer ser man ligeledes yderst positivt på det nye samarbejde, som ifølge Freetrailer-direktør, Nicolai Frisch Erichsen vil speede yderligere op for deleøkonomien i Danmark.

– Vi har en klar tro på, at indbyggerne i Sæby vil tage godt imod det nye tilbud. Lånetrailere er et naturligt alternativ til individuelt ejerskab, der kræver store investeringer og belaster miljøet. Så aftalen med jem & fix er god for både byens indbyggere og i særdeleshed for miljøet. En trailer er normalt noget, man ikke bruger så tit, og det er hverken godt for miljøet eller pengepungen at købe sin egen trailer, når man gratis kan låne en i det lokale lavprisbyggemarked, siger Nicolai Frisch Erichsen.

Han fortæller, at Freetrailer finansierer ydelsen med de gratis trailere ved at sælge annonceplads på dem.

Sådan gør du
Trailerne udlejes via Freetrailers app eller hjemmeside. Du skal blot downloade appen, så kan du  selv reservere, låse op og returnere traileren. Når reservationen er gennemført, vil du modtage en bekræftelse på sms og mail.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt koncept med gratis lånetrailere er kommet til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER