Idyllisk beliggende landejendom i topklasse med 1,5 ha jord og parklignende have

Idyllisk beliggende landejendom i topklasse med 1,5 ha jord og parklignende have

1. oktober 2023 - kl. 4:20 - af

home Sæby – Læsø: Denne ejendom står fuldstændig skarpt med smukt stuehus der er totalrenoveret og tilbygget i 2002. Ejendommen ligger på 1,5 ha idyllisk grund, der er omkranset af træer, og det hele ligger bare 500m udenfor Hørby.

Man bliver modtaget af nydelig indkørsel, hvor skærvebelægningen fører rundt om stort velanlagt bed med stauder og rododendron. Gårdspladsen er omkranset af det smukke stuehus og to velholdte og fine længer udebygninger. Den ene bygning har to el-porte til 125 m2 garage med integreret værksted. Den anden længe er lade med fin gammel trækonstruktion op i kip og her sætter kun fantasien grænser for anvendelsen.

Stuehuset har indgang i gavlen, hvor man kommer ind i et dejlig stort bryggers med elementer fra Designa og masser af skabsplads samt vaskefaciliteter i god arbejdshøjde. Videre kommer man ind i husets store køkken/alrum, hvor der er velholdt Svanekøkken fra 2002 og selvfølgelig terrassedør til aftenterrassen i gården.

Der er lyse plankegulve i alrummet, som går igen i den skønne stue i tilbygningen fra 2002. En stue med masser af lys fra de fire havedøre – to dobbelte mod syd og to enkelte mod vest. I stueplan finder man desuden et værelse i en god størrelse og et badeværelse med spa og klassiske cremefarvede gulvfliser. I badeværelset er der gjort klar til brus.

I alrummet går solid trappe til 1. sal, hvor man mødes i et stort repos, der tidligere har fungeret som multirum og samlingssted for børnene. Fra dette rum er der adgang til pænt badeværelse med brus, værelse med gavl- og tagvindue samt dejligt stort kvistværelse og endelig et stort soveværelse med to gavlvinduer og eget walk-in closet.

Hele herligheden er omgivet af en parklignende have med flere hyggekroge, som giver mulighed for et hav af udendørs aktiviteter.

En sjældent set velholdt og flot ejendom ganske tæt på Sæby – SKAL OPLEVES!

Pris: 1.998.000

Udbetaling: 100.000

Ejerudgifter pr. måned:  2.098

Energiklasse: C

Boligareal: 206 m2

Grundareal: 15150 m2

Link til home.dkLandejendom til salg: Understedvej 175, Hørby, 9300 Sæby (home.dk)

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Idyllisk beliggende landejendom i topklasse med 1,5 ha jord og parklignende have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER