Håb!

Håb!

1. oktober 2023 - kl. 18:26 - af

Der er ALTID håb, hvis man lytter til Hans Pilgård, journalist, tv – vært og vicepræsident for Kræftens Bekæmpelse. Hvis nogen mener det, så er det netop ham.

Efter et kræftforløb med mange op og nedture, lys og mørke, fandt han håb midt i det håbløse. Hvordan han fandt vej ud af mørket, er den gode fortælling. Lokalforeningen i Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn kommune har derfor indbudt ham til at dele sin historie med os. Dette ikke kun som tidligere kræftramt, men også som vicepræsident for Kræftens Bekæmpelse.

Hans Pilgård tager udgangspunkt i sin egen historie i mødet med den ”forbandede cancer”. Han deler gerne sine erfaringer, ærligt og åbent og giver også sine bud på, hvad der er vigtigt at huske på, for at finde håbet. For som han siger, ” Ingen skal stå alene med kræft”.

Efter et kort oplæg er der mulighed for spørgsmål og dialog, dette ligger Hans Pilgård meget vægt på i forbindelse med sit foredrag. ”Med en foredragsholder, der er livlig, sjov, alvorlig og ikke mindst et dejligt menneske, ser vi frem til en spændende aften i godt selskab”, siger formand Fie Mølholt.

Foredraget finder sted på Hotel Scandic the Reef torsdag den 26.oktober klokken 19.00

Billet kan købes på kbfrederikshavn.nemtilmeld.dk

Eller gennem formand for Kræftens Bekæmpelse Frederikshavn lokalforening

Fie Mølholt tlf:26275103 mail.: fiemoelholt@gmail.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Håb!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER