UNOX i Sæby oplever stigende interesse

UNOX i Sæby oplever stigende interesse

27. september 2023 - kl. 10:59 - af

For knap 1 år siden tiltrådte Niels Nørgaard stillingen som administrerende direktør i UNOX Danmark, og der har været fart over feltet fra dag et. Virksomheden, der tidligere gik under navnet; Coba Ovne, blev i oktober 2021 opkøbt af den Italienske ovnproducent UNOX og det har for alvor sat skub i tingene.

Hver dag bliver der sendt intelligente industriovne og varmeskabe ud gennem porten hos UNOX, som er en af de førende globale leverandører indenfor professionelle kombi- og speedovne.

– Vi oplever en stigende interesse for UNOX-ovne, og af den grund har vi blandt andet oprustet vores serviceafdeling, så vi kan rykke hurtigt ud – både med montage og eventuelle servicebesøg – siger Niels Nørgaard.  – Vi vil ikke kun garantere kunderne et godt produkt, men også sørge for, at de har mulighed for at få en service, der ligger helt i top.

Interessen for ovnene kan blandet andet skyldes den kunstige intelligens, der også har vundet indpas hos UNOX. Muligheden for at få en ovn, som kan styres via en app, selv identificere maden og på egen hånd tilpasse tilberedningsprocessen taler ind i ønsket om øget effektivitet og miljøbevidsthed hos kunderne. Hver ovn har sit eget digitale ID, som gør det muligt for kunden at overvåge det daglige energiforbrug og tilkalde teknisk assistance via ovnen, hvis det skulle blive aktuelt. En ovn er ikke bare en ovn, og er kunderne være i tvivl om, hvad de skal vælge, så tilbyder UNOX også at køre ud til kunderne med en ovn, således de kan få ”hands on” og afprøve ovnen i egne lokaler og med deres egne produkter.

Alle UNOX’s produkter bliver udviklet og produceret i Padova, Italien, hvor virksomheden har sit hovedsæde, og medarbejdere hos UNOX Sæby har alle været en tur forbi hovedkontoret i Padova for at få det nødvendige kendskab til virksomhedens virke og produkter.

– Vi har dagligt kontakt til Italien, så udover at få sat ansigt på vores italienske kolleger, så giver de 14 dages on-boarding sydpå også et godt fundament for at løse opgaverne i dagligdagen, tilføjer Niels.

I skrivende stund beskæftiger UNOX Danmark 12 medarbejdere. – vi har fået sammensat et virkelig godt team, der udover at indeholde en bred faglig ekspertise, også arbejder rigtig godt sammen og gerne går den ekstra mil for vores kunder, udtaler Niels.

Sæby virksomheden er en solid forretning, der år efter år er kommet med positivt resultat. Det er også flere gange lykkedes at blive udnævnt til Gazelle-virksomhed, der gives til erhvervslivets absolutte hurtigløbere.

UNOX Danmark er beliggende i Trafikcenter Sæby Syd, hvor virksomheden både huser kontor, showroom og en 550 kvadratmeter stor lagerhal.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'UNOX i Sæby oplever stigende interesse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER