4 Guld, 6 sølv og 2 bronze til Sæby Atletik

4 Guld, 6 sølv og 2 bronze til Sæby Atletik

13. september 2023 - kl. 8:10 - af

Landsmesterskaberne i DGI atletik samlede i år ca. 200 deltagere i Aalborg. Vejret var perfekt til atletik, så atleterne havde foruden medaljer også mange personlige rekorder og årsbedste med hjem til Sæby.

Dagens højdespringere i det gode vejr, var Willas Mogensbæk, 15 år, Frida Fischer, 15 år og Mads Frahm 16 år. Willas på 15 år satte PR med hele 7 cm til 1,67 cm hvilket gav sølv. Frida satte årsbedste med 1,47m og hermed sølv. Mads satte ude PR med 1,55m og Guld.

Stangspring er også en disciplin som drager nytte af det gode vejr. Donna Sørensen 16 år satte også fin PR og vandt guld med 2,20m i samme disciplin vandt Tobias Højgaard Andersen 15 år guld med 2,70m. De er begge inde i en god udvikling.

Willas Mogensbæk 15 år som er en lovende mangekæmper klarede sig også godt i 100m hækkeløb, som han vandt i tiden 15,96 s og guld. Han sendte senere spydet ud på 36,05m, dog uden for medaljerækkerne.

Mads Frahm, 16 år er en alsidig herre, han vandt sølv i hhv 100m, 200m og længdespring. Donna Sørensen, 16 år tog også sølv i længde og bronze i hhv kugle og spyd.

Jon Andersen og Mads Krogh var trænere ved disse mesterskaber. Atletikken rykker ind i SPEKTRUM fra næste uge. Dog trænes der stadigvæk ude efter aftale med ældste hold.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '4 Guld, 6 sølv og 2 bronze til Sæby Atletik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER