Næsten 200 lastbiler mødes til veteranrally hos DEKRA i Sæby

Næsten 200 lastbiler mødes til veteranrally hos DEKRA i Sæby

3. august 2023 - kl. 10:29 - af

Der bliver skruet op for nostalgien, når der afholdes Nordjysk Veteranrally lørdag d. 12. august hos DEKRA AMU Center i Sæby.

DEKRA i Sæby er sponsor, og lægger hus til Nordjysk Veteranrally, der arrangeres af foreningen Dansk Lastbil Nostalgi.

Nordjysk Veteranrally, er Danmarks største af sin slags og afholdes i år for ellevte gang.

”Vi glæder os meget til igen i år at afholde veteranrallyet, det er 11. gang Dansk Lastbil Nostalgi afholder arrangementet. Det er altid en fantastisk dag, fuld af glade mennesker, smukke lastbiler og masser af aktiviteter,” siger formand for Dansk Lastbil Nostalgi, Karsten Trend Poulsen.”

Veteranrallyet starter lørdag kl. 10.00, hvor borgmester Birgit Hansen byder velkommen. Herefter skydes selve rallyet i gang, hvor kommentator Chris Svendsen, en efter en vil sende de deltagende veteranlastbiler ud på en smuk køretur i det nordjyske. Lastbilerne begynder at vende retur til DEKRA omkring kl 14. Man kan også følge dem på ruten, samt hos STIHOLT i Sæby ved frokosttid. Faktisk begynder deltagerne at ankomme i det Nordjyske allerede onsdag aften, hvor nogle af de flotte biler kommer på Asaa havn.

Lastbiler for enhver smag

I veteranrallyet deltager der lastbiler fra både Danmark, Sverige og Norge, og der er noget at se på for alle generationer.

”Der er altid lastbiler til enhver smag til Nordjysk Veteranrally. Nogle går op i de ældre lastbiler fra 1930’erne, mens andre finder de nyere lastbiler fra 1980’erne mere interessante, og der er god mulighed for at opleve begge dele på dagen. Uanset årgang, er det altid imponerende at se, hvordan lastbilerne er blevet restaureret. Mange af lastbilerne er fundet på skrotpladser, men står i dag flottere end da de var nye,” siger Karsten Trend Poulsen.

Dansk Lastbil Nostalgi har foreningslokaler i Klokkerholm og flere end 500 medlemmer.
Foreningens medlemmer har en fælles interesse i lastbiler. Man mødes hver 2 lørdag i foreningens lokaler til hyggesnak om lastbiler. Ligeså arrangeres der køreture rundt i hele landet fra april til
oktober.

Alle er velkomne

Der er gratis adgang til pladsen for alle, der har lyst til at kigge forbi og se på de flotte veteranlastbiler.
Pladsen vil hele dagen summe af aktiviteter hos de mange forskellige udstillere, hvor der, udover veteranlastbiler, også vil være mulighed for at se på modellastbiler, fjernstyrede lastbiler og andet
spændende legetøj. Der vil også være aktiviteter for de helt små. Ligeså sørger Dansk Lastbil Nostalgi for at der kan købes mad og drikke hele weekenden i garagen hos DEKRA.

Veteranrallyet afholdes på Køreteknisk Anlæg, Kjeldgaardsvej 4 i Sæby.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Næsten 200 lastbiler mødes til veteranrally hos DEKRA i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger