Skønt og hyggeligt fritidshus tæt på stranden

Skønt og hyggeligt fritidshus tæt på stranden

10. juni 2023 - kl. 5:23 - af

Mæglerhuset Sæby: Få skridt fra vandet i attraktive Lyngså Strand finder I dette skønne fritidshus, der udgør den perfekte inkarnation af et hyggeligt fristed. Sommerhuset fra 1963 er behørigt vedligeholdt og opdateret fra 2010 og frem, og dermed kan I nyde de afvæbnende rammer fra dét øjeblik, I står med nøglerne i hånden.

Allerede fra første færd er fritidshuset et charmerende bekendtskab, og indenfor venter 64 veludnyttede kvadratmeter. I 2010 startede man med at forny køkkenet og skifte gulvene, og vinduerne er desuden skiftet for en håndfuld år siden. Varmepumpen er fra 2015, mens brændeovnen er ny, og den garderer jer ganske effektivt mod den værste kulde. Huset er derfor helårsanvendeligt, så der er mulighed for små pauser fra hverdagen i vintermånederne.

Selvom man har fundet plads til hele tre værelser og mange flere sengepladser, er der stadig rigeligt albuerum til samvær og spilaftener i det åbne opholdsmiljø, som køkkenet indgår i. Dertil får I et pænt badeværelse, hvor vaskemaskinen også har indfundet sig.

En overordentlig stor, nyere træterrasse med vildmarksbad løfter husets herlighedsværdi, og med flere udgange til haven er det nemt at indtage udemiljøet, når vejret er godt. Selv haven er hyggelig og ugeneret, som det hører sig til, og med blot 250 meter ned til den børnevenlige strand får I ligeledes meget glæde af den gode beliggenhed.

Lyngså Strand er et attraktivt sommerhusområde, som ligger godt og roligt otte kilometer syd for Sæby. Så vi tør godt love, at der er fredeligt på Fredvej – men kontakt os hos Mæglerhuset og oplev det selv ved en fremvisning.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Fredvej 13, Lyngså, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000083

Type: Fritidshus

Boligareal: 64 kvm2

Grundareal: 800 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1963

Pris: 1.395.000 ,-

Ejerudgifter: 1192 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skønt og hyggeligt fritidshus tæt på stranden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER