FJÄLLFERIE markerer 30års fødselsdag

Arkivfoto: Kenneth Rödin, SaebyAvis.dk

FJÄLLFERIE markerer 30års fødselsdag

10. juni 2023 - kl. 7:17 - af

FJÄLLFERIE markerer sin 30 års eksistens med en fejring i Sæby den 11. august. De, der har lyst at deltage, er velkomne til at tage del i arrangementet, som finder sted i Lanternes Gårdhave i Vestergade i Sæby i tidsrummet kl. 17-22.

Indehaver Thomas Andreasen oplyser, at man fra fredag formiddag den 16. juni kl. 11 kan tilmelde sig. Man kan fx kontakte kontoret, som er beliggende Pindborggade 1E, eller man kan skrive en besked på mailen pa@fjeldferie.dk, eller man kan ringe på tlf. 98463460. Der er i alt 150 gratis billetter til uddeling.

Programmet på festdagen rummer bl.a., at DJ James spiller. Slagter Tranholm leverer mad, trubaduren og hans rockband spiller først på aftenen, inden DJ James igen tager over med musikken, indtil festen slutter kl. 22.

Der kan læses meget mere om virksomheden på www.fjeldferie.dk eller på facebook.

FJÄLLFERIE tilbyder bl.a. skiferier, familieferier, vandreferier, badeferier, all inclusive-ferier, cykelferier, golfferier og bilrundture. Turene går bl.a. til Østrig, Sälen i Sverige, Kroatien. Hos FJÄLLFERIE sidder man klar til at yde Danmarks bedste service.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FJÄLLFERIE markerer 30års fødselsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER