Kan Milan få glæde af simulatortræningen på Rudskogen?

Foto: Grippo

Kan Milan få glæde af simulatortræningen på Rudskogen?

9. juni 2023 - kl. 8:13 - af

I weekenden køres anden afdeling af DS3 Cup på den norske racerbane, Rudskogen. Milan Rytter har ikke været på banen før – i hvert fald ikke udenfor computerskærmen.

Den norske bane er anerkendt for sit imponerende layout og flotte faciliteter, og Milan glæder sig til at stifte bekendtskab med banen i virkeligheden:

– Jeg føler allerede, at jeg kender banen ud og ind fra min simulator derhjemme. Det er en af de baner, jeg har trænet rigtig meget fordi den er så udfordrende, så det bliver sjovt at komme op og se om den er på samme måde i virkeligheden, siger han.

Siden det første løb på Padborg Park har der været travlt på værkstedet i Sæby. Et uheld i træningen har krævet mere end et almindeligt service på DS3-raceren:

– Bilen står perfekt igen efter rigtig mange timers arbejde, hvor både min far, storebror, familie, venner og endda min fars medarbejdere har været med til at hjælpe os for at blive klar. Det er jeg vildt taknemmelig for – så nu skal vi have en fed weekend, forhåbentlig med nogle pokaler i forruden, når vi kører hjem!

Nemt bliver det dog næppe, erkender Milan. Flere af de andre kørere har masser af erfaringer med banen, så der skal læres meget … og hurtigt:

– De andre har også øvet sig, så jeg forventer en masse god modstand på banen. Jeg skal have lært banen i en fart, så jeg kan sætte en god tid i kvalifikationen og få en god start på løbene, siger Milan.

Løbene vises live på facebooksiden NBF Racing NM lørdag og søndag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kan Milan få glæde af simulatortræningen på Rudskogen?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER