Sæby Vandmølle indleder spændende samarbejde med Hotel Aahøj

Sæby Vandmølle indleder spændende samarbejde med Hotel Aahøj

7. juni 2023 - kl. 13:32 - af

Anne og Niels Agerbæk, som i dag ejer Sæby Vandmølle, har store ambitioner for Vandmøllens virke og fremtid. Familien Agerbæk har nemlig valgt at åbne Vandmøllen for gæster fra nær og fjern, og er i skrivende stund i fuld gang med at gøre to eksklusive ferieboliger klar.

”Vi ønsker, at Sæby Vandmølle skal åbnes for turister og øvrige gæster, og dermed vil vi tilbyde helt eksklusivt, at man kan overnatte og bo i den gamle mølle. Vi glæder os til at byde gæster velkommen, hvor de kan opleve de smukke historiske rum og det imponerende stemmeværk på helt tæt hånd”, udtaler Anne Agerbæk – og fortsætter ”Vi ønsker samtidig at sikre et højt kvalitets- og serviceniveau af vores unikke overnatningstilbud, og har derfor valgt at indlede et samarbejde med Hotel Aahøj”.

Hotel Aahøj har overtaget driften af Sæby Vandmølle, og Kamilla Vinter (indehaver af Aahøj) ser frem til et spændende og tværfagligt samarbejde med familien Agerbæk.

”Det er helt fantastisk, at Hotel Aahøj nu kan udvide overnatningskapaciteten med to unikke ferieboliger i Vandmøllen”. Kamilla fortsætter ”Sæby Vandmølle er en helt unik historisk perle, med en fantastisk beliggenhed – i centrale og helt ekstraordinære omgivelser – hvilket passer godt til Hotel Aahøjs identitet”.

Sæby Vandmølle indeholder to ferieboliger, henholdsvis Møllehuset og Thoras Hus. Thoras Hus er klar til udlejning per 1. juli 2023, og Møllehuset står klart per 23. juli 2023. Begge ferieboliger kan rumme op til 6 overnattende gæster.

Booking, in-check og ud-check foregår via Hotel Aahøj, som til dagligt administrerer og faciliterer Vandmøllen.

Hotel Aahøj er placeret 700 meter (6 minutters gang) fra Sæby Vandmølle.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Vandmølle indleder spændende samarbejde med Hotel Aahøj' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER