Ny sushirestaurant åbner på Sæby Torv denne fredag

Ny sushirestaurant åbner på Sæby Torv denne fredag

7. juni 2023 - kl. 14:48 - af

Chengliang Zeng dimitterede fra kokkeskolen i 2003 i Kina og har siden da fået 20 års køkkenerfaring inden for sushi både i Kina, Danmark med flere. Han har haft egen restaurant i Valby og har ry for at være en af de bedste sushikokke i København. Nu vil han prøve kræfter med Sæby, som han har hørt rigtig godt om.

“Sæby er en skøn by, som jeg fik anbefalet af nogle bekendtskaber. Området mangler en lækker sushirestaurant og jeg håber, at Sæby vil sætte pris på min restaurant, så vi kan holde liv i byen og dens skønne omgivelser”, fortæller Chengliang Zeng.

Chengliang elsker at spise og lave sushi, og han køber sine råvarer ved et meget fint og kvalitetssikret japansk firma.

På fredag den 9. juni åbner sushirestauranten Sakura på Sæby Torv.

5 kommentarer til “Ny sushirestaurant åbner på Sæby Torv denne fredag” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Ny sushirestaurant åbner på Sæby Torv denne fredag”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny sushirestaurant åbner på Sæby Torv denne fredag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER