Dialogmøder mellem politikere, Ældreråd og Handicapråd

Dialogmøder mellem politikere, Ældreråd og Handicapråd

7. juni 2023 - kl. 8:52 - af

Social- og Sundhedsudvalget inviterer inden for kort tid repræsentanter for Ældrerådet og Handicaprådet til dialogmøder.

Ældrerådet står for tur mandag den 12. juni kl. 14.30 – 15.15 i byrådsloungen. Kl. 15,15 er det så Handicaprådets tur.

Social- og sundhedsudvalget ønsker en dialog med rådene med afsæt i 3 spørgsmål, som har betydning for udviklingen af social- og sundhedsområdet. Det sker ud fra følgende præmis: ”I fremtiden kan vi ikke gøre, det vi gør i dag. Der er brug for forventningsafstemning og nytænkning.”

Mødernes indhold uddybes yderligere med disse underpunkter: ”Hvordan forventningsafstemmer vi bedst med borgerne, når der ikke kan leveres det serviceniveau, som vi har i dag? Hvordan ser I samarbejdet med civilsamfundet og de pårørende. Hvad er vigtige opmærksomheder?

Hvilke områder ser I, at de pårørende og civilsamfundet har særlige muligheder? Hvordan ser I mulighederne for i højere grad at benytte velfærdsteknologiske og digitale muligheder?”

I dialogmøderne deltager fra Handicaprådet Aksel Jensen, Dorthe Smidt, Gurli Bechmann Nielsen, Ulla Verner. Ældrerådet vil være repræsenteret ved Hanne Andersen, Karl Aage Brasted, Alice Eriksen, Dorte Kruse Vestergaard, Kaj Mathiassen, Chris Sørensen, Kim Larsen samt Conny Fredborg.

Tekst: Per Rye

En kommentar til “Dialogmøder mellem politikere, Ældreråd og Handicapråd” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Dialogmøder mellem politikere, Ældreråd og Handicapråd”

  • Ældrerådet har efterfølgende med beklagelse meldt fra til det påtænkte dialogmøde.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dialogmøder mellem politikere, Ældreråd og Handicapråd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER