Moderniseret og indflytningsklar villa for enden af vænget

Moderniseret og indflytningsklar villa for enden af vænget

4. juni 2023 - kl. 10:12 - af

Mæglerhuset Sæby: Søger I en familievilla med en god adresse i Sæby, bliver det ikke meget bedre end Rosenhaven 7. Villaen ligger for enden af et lukket vænge, og takket være en lille, privat sti, som I deler med naboen, får I under 500 meter til bymidten. Den gode beliggenhed må endda næsten se sig selv sat i skyggen af villaens flotte stand, for takket være et grundigt renoveringsarbejde får I en toptunet bolig, der er lige til at flytte ind i.

Etplansvillaen fra 1967 er behørigt opdateret inden for de senere år, og derfor er lyse materialer i en let, nordisk stil gennemgående for boligens fremsynede indretning, og der er vægtet en flot sammenhæng i materialerne på tværs af alle rum. De smukke gulve og de hvide gipslofter med indbyggede spots hører til boligens gennemgående træk, og selvom der er åben forbindelse mellem køkken-alrummet og opholdsstuen, har de to samlingspunkter alligevel bevaret en vis intimitet. Begge afdelinger har gennemstrømmende lysindfald, og fra stuen får I ligeledes forbindelse til havens store, vestvendte terrasse, som sætter trumf på med et fedt udekøkken. I stuen er der ligeledes en bred Arduro-brændeovn fra 2018, mens huset også nyder godt af sit ventilationsanlæg.

Tre værelser, et badeværelse samt et gæstetoilet er det praktiske udgangspunkt, men der er mulighed for et fjerde værelse ved behov. Dertil får I et meget stort indgangsparti med bryggersfaciliteter, og som bonus er den tidligere garage konverteret til et værksted.

Udenfor har I lidt mere plads at gøre med, end det egentlige matrikelareal afslører, for I deler nemlig en ekstra matrikel med naboen. Dermed får I dejlige og ugenerede haverum både mod øst og vest, så også udeområderne til fulde kan matche boligens skønne beliggenhed.

Vi uddyber mange flere detaljer ved en fremvisning – kontakt os hos Mæglerhuset.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Rosenhaven 7, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000126

Type: Villa

Boligareal: 152 kvm2

Grundareal: 700 Kvm2

Rum: 5

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1967

Pris: 2.295.000 ,-

Ejerudgifter: 2167 kr.

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Moderniseret og indflytningsklar villa for enden af vænget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER