Moderniseret og spændene landejendom, der er omgivet af den smukkeste natur og marker

Moderniseret og spændene landejendom, der er omgivet af den smukkeste natur og marker

3. juni 2023 - kl. 3:20 - af

home Sæby – Læsø: Velkommen til denne nydelige, moderniserede og indflytningsklare landejendom. Placeringen er værd at bemærke, da der blot er 5 min. kørsel til Sæby Trafikcenter og 10. min til Netto i Sæby. Nærmeste by er Flauenskjold, der har et usædvanlig godt lokalt fællesskab og foreningsliv. Skolebussen holder lige udenfor døren og en frisk cykeltur på 3-4 km, så har I skole, dagtilbud og indkøb forude. Nem adgang til motorvejen og ca. 20. min. kørsel og I er i henholdsvis Frederikshavn eller Aalborg.

Yderst pæn landejendom med flot og indbydende allé op til gårdspladsen, hvor der er styr på finish, detaljer og funktionalitet både ind og ude. Stuehuset er total moderniseret i henholdsvis 2009 på stueplan og på 1.sal i 2016, det hele er lavet med en veldisponeret planløsning. Stuehuset står skarpt med hvidmalede netpudsede vægge, sort glaseret tegl og zink tagrender.

Husets samlingssted og centrum er et lækkert lyst køkken, alrum og stue, med en centralt placeret brændeovn som supplement til gulvvarmen, der er i hele huset. Vinkelkøkken med hvide låger og lys bordplade, der står godt til klinkerne, som er gennemgående ind i alrummet, hvor spisepladsen er korrekt placeret. I får rammen om en hyggelig stue med god plads til afslapning. Fra stuen er der havedør til begge sider af huset – både den sydlige og den nordlige. Fra stuen er der flot robust trappe til 1. sal – en lys, rummelig og indbydende etage med loft til kip, frithængende bjælker og repos med lysindfald fra Veluxvinduer, samt plads til kontor. Et soveværelse med udsigt til Voergaard Slot, 2 gode værelser og et velindrettet badeværelse.

I grundplan er der desuden et rummeligt badeværelse med integreret bred vask i granitbordplade, badekar, bruseniche med glas væg og vægthængt toilet. Entréen er med mange muligheder, da den rummer både indgang, garderobe samt vaske- og tørrefaciliteter bag stort skydelågsparti.

Rammerne omkring stuehuset er charmerende og udover den flotte gårdsplads er der træterrasse på 140m2 og flisebelagt terrasse i forbindelse med hyggelig stor have, der er indrammet af beplantning.

Flere gode og solide bygninger til ejendommen, hvor anvendelsesmulighederne er enorme og her kan nævnes gildesal med toilet, bilgarage med elport, fyrrum, udhus til opbevaring og med høj port, staldbygning med plads til heste og direkte udgang til folden/ridebane, samt et lækkert værksted der er indrettet med høj og bred port, lift og troldtektloft.

Kort fortalt en særdeles spændene landejendom i de smukkeste omgivelser. SKAL OPLEVES!

Pris: 2.098.000

Udbetaling: 105.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.957

Energiklasse: D

Boligareal: 145 m2

Grundareal: 15.000 m2

Link til home.dk for mere info: Villa – 9330 Dronninglund – Voergårdsvej 13 (home.dk)

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Moderniseret og spændene landejendom, der er omgivet af den smukkeste natur og marker' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER