Cool Car skabte liv og kaos i Sæby lørdag morgen

Cool Car skabte liv og kaos i Sæby lørdag morgen

3. juni 2023 - kl. 9:58 - af

Mange havde glædet sig til at se de flotte biler, når dagens Cool Car Race blev skudt igang lørdag morgen fra hotel Viking.

Allerede fredag eftermiddag og aften, var der stor aktivitet ved hotellet på Frederikshavnsvej. Mange ville lige snuse lidt til det der måske var eller havde været en drøm, den ultimative bil til mange, mange penge.

Desværre var ruten blevet ændret i sidste øjeblik, så de mange mennesker der havde taget opstilling i midtbyen lørdag morgen, fik pludselig travlt med at komme op på Aalborgvej, hvor bilerne lidt efter kl. 8.30 kom susende forbi, ud på dagens rute.

Meget havde været holdt hemmelig i forbindelse med løbet, således deltagerne ikke på forhånd kunne vide hvor ruten gik hen. Den detalje, at ruten så var ændret fra det oplyste, gav lidt kaos i byen, men forhåbentlig nåede de fleste at se de smukke køretøjer.

Årsagen til ruten blev ændret ligger i, at der ikke var opbakning blandt butikkerne til at åbne allerede klokken 8, både på grund af tidspunktet, men også fordi det var blevet en mulighed med forholdsvis kort varsel.
Denne udmelding var udslagsgivende for valg af alternativ rute gennem Sæby.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cool Car skabte liv og kaos i Sæby lørdag morgen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER