Frederikshavn Kommune får ny centerchef for Ejendomme, Park og Vej

Frederikshavn Kommune får ny centerchef for Ejendomme, Park og Vej

25. maj 2023 - kl. 8:35 - af

Trine Søndergaard Pedersen er den nye centerchef, som skal sikre drift og udvikling i Center for Ejendomme, Park og Vej.

Trine Søndergaard Pedersen bliver ny centerchef for Ejendomme, Park og Vej i Frederikshavn Kommune. Hun kommer fra en stilling som chef for Ejendomme og Bæredygtighed i Mariagerfjord Kommune.

Nu får hun ansvar for omkring 280 medarbejdere i Frederikshavn Kommune, hvor hun skal sikre den daglige drift og udvikling af et forholdsvis nyt center. Det tidligere Center for Ejendomme og Center for Park og Vej fusionerede nemlig i august 2022.

– Det er to spændende fagområder, som nu hører sammen, og det er en af grundende til, jeg har søgt stillingen. Jeg faldt simpelthen for jobopslaget. Samtidig ser jeg Frederikshavn som en drønambitiøs, handlekraftig og stolt kommune, og det vil jeg gerne være en del af og være med til at skabe sammenhæng mellem de politiske ambitioner og driften i praksis i samarbejde med organisationen, borgere og erhverv, siger Trine Søndergaard Pedersen.

Glæder sig til at møde medarbejderne

Trine Søndergaard Pedersen har første arbejdsdag 1. juni.

– Jeg ser allermest frem til at møde medarbejderne. Og så glæder jeg mig helt vildt til at lære organisationen godt at kende og få Frederikshavn Kommune ind under huden. Det er et stort drifts- og udviklingsområde med mange bygninger og vigtige og unikke arealer. Dem vil jeg gerne være hjemmevant i, siger Trine Søndergaard Pedersen.

Frederikshavn Kommune ser også frem til samarbejdet.

– Trine kan bidrage med en stor erfaring fra sin tid som ejendomschef i Mariagerfjord Kommune, men også hendes erfaring som tidligere turistchef giver rigtig god mening i vores kommune. Trine er idérig og handlekraftig, og derfor vil hun i høj grad kunne sikre drift og udvikling i Center for Ejendomme, Park og Vej, siger Boie Skov Frederiksen, som er direktør med ansvar for det tekniske område.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune får ny centerchef for Ejendomme, Park og Vej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER