Generalforsamling i Børns Voksenvenner Frederikshavn

Generalforsamling i Børns Voksenvenner Frederikshavn

17. marts 2023 - kl. 1:02 - af

Børns Voksenvenner Frederikshavn afholder generalforsamling onsdag d. 22. marts kl. 19.30 i De Frivilliges Hus, Danmarksgade 12 i Frederikshavn.

Her er alle velkomne til at komme og være med til at høre mere om foreningens arbejde og evt. stille op til bestyrelsen, hvis man har tid og lyst til at være med til at sætte retning for foreningen fremover.

Tilmelding er ikke nødvendigt.

Lige nu venter flere børn i Børns Voksenvenner Frederikshavn, på en ekstra fortrolig voksen i deres liv og der kommer løbende flere til. Det er børn, som på grund af eksempelvis skilsmisse, sygdom eller dødsfald i familien har et spinkelt voksennetværk. Børns Voksenvenner Frederikshavn sætter derfor også turbo på rekrutteringen af frivillige, som har tid og overskud i hverdagen til at være voksenven, og gøre en kæmpe forskel for et barn. Drengene søger typisk en mandlig rollemodel at være sammen med og spejle sig i. Pigerne kan typisk bruge en ekstra voksen ud over deres mor at snakke med om ting, som de ikke kan snakke med deres mor om.

Venskaber, der gør en forskel for livet

Et venskab gennem Børns Voksenvenner giver børn øget selvværd, og mod på nye udfordringer. Som voksenven gør du en kæmpe positiv forskel i et barns liv, samtidig med at du får mulighed for at genfinde dit indre legebarn. I mødes typisk et par timer 2-4 gange om måneden, og I bestemmer selv, hvad I laver; I kan tage til fodboldkamp, gå en tur, spille spil, lave mad eller bare være hjemme og snakke.

Citat voksenven: ” når jeg er sammen med barnet, som jeg er ven med, skal jeg ikke andet end at være til stede i det, så føler jeg, at jeg ”holder fri”. Jeg får mindst lige så meget glæde ud af venskabet, som barnet gør”.

For at blive godkendt som voksenven skal du gennemgå Børns Voksenvenners obligatoriske godkendelsesprocedure med interviews, hjemmebesøg og godkendelseskursus. Alle voksenvenner skal desuden fremvise ren børne- og straffeattest. Vores grundige proces er afgørende for at skabe et godt, fortroligt og langvarigt venskab.

Er du interesseret i at blive voksenven, og gøre en livsvarig positiv forskel for et barn? Læs mere på voksenven.dk og tilmeld dig der, eller kontakt Børns Voksenvenner Frederikshavn på tlf.: 23312475, mail: frederikshavn@voksenven.dk.

Fakta om Børns Voksenvenner

Børns Voksenvenner skaber venskaber mellem børn med spinkle voksennetværk, og frivillige voksne med tid og overskud til at gøre en forskel for et barn. Vi har skabt venskaber siden 1990 og skaber på landsplan omkring 250 venskaber om året. Vores erfaring er – og forskning peger på at venskaber gennem Børns Voksenvenner giver børn øget selvværd og mod på nye udfordringer. Tilbuddet om en voksenven er for børn i alle aldre. Vi arbejder med tre programmer, Familieven, Voksenven og Storebror/Storesøster.

Børns Voksenvenner er en landsdækkende frivillig forening. Vi er til stede i omkring 60 kommuner og har over 1500 frivillige, som understøttes af regionskontorer flere steder i landet og et landssekretariat i København. Vi er en ikke-politisk forening uafhængig af religion, økonomiske interesser og offentlige myndigheder.
Læs mere på voksenven.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Børns Voksenvenner Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER