Forårsmessen i Arena Nord næste weekend

Forårsmessen i Arena Nord næste weekend

26. februar 2023 - kl. 11:28 - af

Sidste år vendte Forårsmessen tilbage efter 2 års COVID-19 pause og nu vender den tilbage endnu større og med masser af nye tiltag og udstillere, der alle glæder sig til at tage imod messens gæster d. 4. – 5. marts 2023.

“Foråret presser dig på – det bliver lysere og vi glæder os vildt i Arena Nord til at tage imod de forhåbentlige godt 10.000 gæster i løbet af weekenden,” siger direktør Per Malmberg, og fortsætter:

“Forårsmessen er en af vores årligt tilbagevendende events og nogle fantastisk hyggelige dage, hvor vi alle kan blive inspireret til det kommende forår. Om det så gælder ny bil, nye blomster, nyt golfudstyr, nye havemøbler eller ny trampolin til haven. Og så glæder vi os til at få sat i gang i det nye ‘Forårsløbet’ som afvikles søndag.”

90% af de ca. 70 stande i Arenaen er solgt – Alle stande i bilhallen er solgt – Proshoppen hos Frederikshavn Golfklub er klar med udstyr og golf simulator ved syd indgangen – et nyt trampolinland byder velkommen i atletcenteret.

Forårsmessen har noget til alle – til børnene vil der i badmintonhallen fra kl.10.00-15.00 være det nye tiltag ‘børnenes rekorddag’, hvor der kan leges, tumles og konkurreres i alt fra at kaste med plastikedderkopper til at have mest muligt sjovt tøj på kroppen. Til de motionsglade kan vi i år præsentere ‘Forårsløbet’ søndag morgen kl.09.00. Til bilentusiaster er der testkørsel af elbiler på forpladsen og til alle med en sød tand er der kæmpe kagebord fra kl.13.00-16.00 både lørdag og søndag.

Vi holder som altid fast i vores elskede tradition med stor fiskebuffet , som kan købes til frokost på 1.salen begge dag.

Så ta’ hele din familie under armen og kom til årets Forårsmesse i Arena Nord og nyd en dag i forårsstemning.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsmessen i Arena Nord næste weekend' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER