Skøjte- og  Sportsforening Nord repræsenteret i Belgrad

Skøjte- og Sportsforening Nord repræsenteret i Belgrad

23. januar 2023 - kl. 13:23 - af

I denne uge har Wendell Hansson-Östergaard og søsteren til landsholdsløbere Babeth Hansson-Östergaard været i Belgrad i Serbien til en international konkurrence.

Det var første gang, at Wendell skulle ud og prøve kræfter mod andre nationer i det sværeste niveau i hans række. Det var meget spændende for ham at møde nationer som Ungarn og Bulgarien.
Træningerne var noget anderledes for Wendell, da det ikke er så tit, man er sammen med andre dygtige drenge. Men da konkurrencen gik i gang, vidste Wendell, hvor han skulle holde nerverne, og leverede to fantastiske programmer. Han øgede igen sin personlige rekord, og leverede 4 triple-spring i det lange program. Wendell fik trukket en stor, tung sølvmedalje med hjem til Danmark i kufferten fra Serbien, hvor Bulgarien tog guldmedaljen og Bulgarien tog bronzemedaljen.

Babeth havde fantastiske træninger og leverede alt mere end dertil. Medalje duften var tæt på, da man kiggede på, hvad konkurrenterne leverede. Hun gav gode indtryk rundt omkring og fik mange dygtige skøjteløbere til venner verdenen rundt. Der var nogle som havde set hendes fantastiske træninger, så hun blev også interviewet til det serbiske TV.
Da dette kun var Babeths tredje konkurrence i denne sæson, som var været præget af ekstreme sygdomme og problemer med skøjterne, sad hendes nerver uden på tøjet. Hun leverede to programmer, der var langt under hendes niveau, men alligevel placerede hun sig på en 10. plads pga hendes utrolige skating skills, som har et meget højt internationalt niveau, og det kunne dommerne se på trods af hendes kiks.
I hendes konkurrence var de 42 løbere fra hele 11 forskellige nationer. Der var dog flere, der trak sig op til og under konkurrencen, så de endte med at blive 30 deltagende løbere.

I starten af februar tager søskendeparret afsted til Reykjavik på Island, hvor der bliver afholdt “The Nordics”, hvor de igen skal repræsentere det danske flag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skøjte- og Sportsforening Nord repræsenteret i Belgrad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER