DEKRA og Uggerhøj i grøn omstilling

DEKRA og Uggerhøj i grøn omstilling

11. januar 2023 - kl. 15:44 - af

Der var brede smil fra både Jannik Z. Jeppesen og Karsten Trend Poulsen forleden dag, da 2 stk. spritnye Citroen E C4 blev leveret fra Uggerhøj til DEKRA Danmark

– Den grønne omstilling er over os og bilparken i Danmark bliver mere og mere elektrisk. Der kører i dag over 100.000 elbiler rundt på de danske veje og udviklingen er helt klart opadgående for de grønne biler, fortæller salgskonsulent hos Uggerhøj, Jannik Z. Jeppesen.
– Vi oplever en enorm interesse for den elektrificerede transportløsning og vi har for længst implementeret biler med ledning hos Uggerhøj – både i salgsdelen, men også på værkstedet og i forbindelse med vores eftermarked i det hele taget.

I hele januar har 7 af Uggerhøjs 8 afdelinger i Danmark ekstra fokus på el-biler og i særdeleshed vidensdeling om rækkevidder, lade løsninger og i det hele taget faktabaseret information til kunderne om dét at gå fra en fossil bil til en ren elbil. Det er ikke alle, der kan få dagligdagen til at gå op med en elbil, men hos Uggerhøj ynder vi at hjælpe og guide kunderne til det helt rigtige valg, som naturligvis afhænger af den enkeltes kørselsbehov.

Administrerende direktør hos DEKRA Danmark Karsten Trend Poulsen udtaler:
– Jeg er glad for, at vi i DEKRA Danmark nu tager konkrete skridt mod at virkeliggøre vores ambition om at blive CO2 neutrale. DEKRA som global organisation har bæredygtighed som et centralt element og vi har i Danmark et stort fokus på at understøtte og være en del af den grønne omstilling i den måde, vi hjælper vores kunder på og uddanner Danmarks chauffører på. Jeg er derfor enormt stolt over, at vi nu er den første uddannelsesinstitution, der har elbiler til uddannelse af taxachauffører. I 2023 kommer vi til at investere i elektriske busser som endnu et skridt på den rejse.
– Vi har igennem flere år haft et tæt og godt samarbejde med Uggerhøj og er glade for, at koncernen er med helt fremme i forhold til den grønne omstilling. Det betyder meget for os, at vi kan føle os trygge med de nye elbiler, slutter en tilfreds Karsten Trend Poulsen.

DEKRA er en verdensomspændende, non-profit sikkerhedsorganisation, der blandt andet har aktiviteter indenfor bilsyn, industrielle inspektioner, uddannelse og sikkerhedsrådgivning. I Danmark er de primære aktiviteter kurser og uddannelser indenfor transport- og lagerområdet, sikkerhedsrådgivning og bilsyn. Bæredygtighed er en vigtig del af DEKRAs vision og DEKRA har blandt andet EcoVadis Platinum Sustainability Rating, som er den højeste rating, der gives.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DEKRA og Uggerhøj i grøn omstilling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER