Jule- og nytårshilsen fra Det Konservative Folkeparti

Jule- og nytårshilsen fra Det Konservative Folkeparti

26. december 2022 - kl. 7:42 - af

Mens vi sidder og lader den gode julemad falde på plads, kan vi nu næsten sige farvel til 2022, og goddag til 2023.

2022 har på mange måder været et anderledes år. Anderledes fordi, der politisk både nationalt og internationalt er sket nogle dramatiske og uforudsigelige ting, der har indflydelse på vores hverdag, som borger i Frederikshavn Kommune.

Lokalpolitisk skal vi så godt som muligt navigere i de muligheder og begrænsninger, vi til enhver tid står overfor. Det har Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune stået for siden vi den 1. januar satte os i stolene i byrådssalen.

Gennem året har det også betydet prioriteringer i valg og fravalg. Målet vil altid være at udvikle kommunen, så den bliver et bedre sted for os alle sammen at bo og leve i, og vi har en tro på fremtiden. En tro på, at vi med samarbejde, flid og arbejdsomhed kan udvikle 2023 til at blive endnu bedre end 2022.

Det vil vi arbejde for. Også i det nye år.

Du ønskes en rigtig glædelig jul, og et godt og lykkebringende nytår.

John Lamp Henriksen, Gruppeformand for Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Byråd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jule- og nytårshilsen fra Det Konservative Folkeparti' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER