Venstre ønsker glædelig jul

Venstre ønsker glædelig jul

25. december 2022 - kl. 9:26 - af

Kære læsere.

Vi har mange traditioner i vore lille land. Lige nu er det årets store ”opsamlingsheat”, hvor traditionerne står i kø, nemlig julen og nytåret.

Vi elsker julen og mange af dens traditioner, men vi skal også passe på, at der er plads til fornyelse og have mod til at skrotte de traditioner, som egentlig er opstået som gode og hyggelige ting i sin tid, men som måske passer utroligt dårligt til den tid, vi i dag befinder os i.

Sådan bør det også være i politik. Lokalpolitisk er det 1. år af valgperioden nu gået.

Vi så vist alle frem til et farvel til Covid, men desværre måtte vi sige goddag til noget værre, nemlig krig i Europa, løbsk inflation, store rentestigninger og en nærmest uoverskuelig energikrise. Det skaber en utryg tilværelse for mange, og det skaber også et meget begrænset kommunalt råderum.

Vi tilstræber os alle på at gøre det så godt, som vi kan, ud fra det mandat, vi har fået af vælgerne, og så håber vi på, at de fleste synes, vi gør det godt, uanset om de er politisk enige eller uenige.

I Venstre ser vi frem til et 2023, hvor der vil komme mere styr på krisen og hvor vi kan finde sammen om nogle gode politiske beslutninger i Frederikshavn Kommune, med afsæt i det råderum udviklingen giver, og i gensidig respekt for vores forskellige tilgange.

Nu vil vi lade julefreden sænke sig og bruge tiden på hinanden i vores respektive familier.

På Venstres vegne vil jeg gerne takke for opbakningen gennem 2022, og så ønske alle en rigtig glædelig jul, og et godt og lykkeligt nytår.

Peter Sørensen, Gruppeformand Venstre.

En kommentar til “Venstre ønsker glædelig jul” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Venstre ønsker glædelig jul”

  • Kan vi tro på Venstre denne gang,
    eller hvordan skal dette forstås ??????
    Man tør næsten ikke være for optimistisk…..

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre ønsker glædelig jul' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER