Det var et pragtfuldt syn

Det var et pragtfuldt syn

16. december 2022 - kl. 9:40 - af

Det var Lucia forleden og Voersaa Kajakklub havde inviteret til Kajak Lucia på Voer Å med udgangspunkt fra Voersaa Kajakklub.

Der var deltagere fra Sæby Ro- og Kajakklub, Tversted Kajakklub, Frederikshavn Havkajakklub og naturligvis fra Voersaa Kajakklub selv. I alt var de 35 roere på vandet, og det var et pragtfuldt syn med alle disse kajakker.

Udover alle kajakroerne var arrangementet bakket op af hele Voersaa by, der dels var nede og kigge på, dels var med til at synge Lucia sangen, dels var med til at støtte klubben ved at købe pølser, æbleskiver, gløgg, kaffe, brændte mandler, varm kakao og varm saft.

Alle skulle mødes kl. 17.00, hvor kajakkerne skulle gøres klar, pyntes og være klar til isætning i vandet. Derefter var der omklædning til kajaktøjet. Kl. 17.30 serverede klubben dejlig varm (godt krydret) løgsuppe med brød til. Kl. 18.30 var der afgang for alle kajakkerne. Kl. 19.00 vendte kortegen rundt ude ved yderhavnen, hvorefter man roede retur til inderhavnen, hvor publikum stod og tog imod, og hvor Trio Acapella fra Sæby sang for på Lucia Sangen. Den videre rute gik op ad åen, hvor de deltagende vendte ved det store sving, hvor de sidste huse i Voersaa ligger ned til åen og retur til inderhavnen og klubhuset igen.

Herefter var der pølser, gløgg og æbleskiver og hyggeligt samvær på tværs af alle de fremmødte roere og tilskuere.

Voersaa Kajakklub havde sat 100 fakler op langs åen, så der var lys på ruten. Derudover var der mange af lodsejerne, der også havde sat lys og fakler op, og mange af dem stod langs ruten og gav fine hilsner med til turen.

Stor tak til Voersaa Kajakklub for endnu en fremragende arrangement.

Af Hans Chr. Højslet, Formand for Frederikshavn Havkajakklub.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det var et pragtfuldt syn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER