Sæby HKs seniorherrer tabte med æren i behold i Santander Cup

Sæby HKs seniorherrer tabte med æren i behold i Santander Cup

8. december 2022 - kl. 6:31 - af

De lovede et brag og det blev godt nok leveret! Sæby Spektrum var lige ved at koge over, da Sæby HKs Seniorherrer tog imod IK Frem i 3. Runde af Santander Cuppen mandag aften.

Sæby HKs seniorherrehold har i denne sæson et meget anderledes udtryk, da gamle spillere er væk og nogle af de unge er rykket op, og det har givet et frisk pust på banen! Ny træner Palle Nielsen har ansvaret for at blande de nye med de “gamle” og det går indtil videre rigtig godt. Sult blandet med god erfaring og Bogdans fandenivoldske spillespil skaber bare noget utroligt underholdende herrehåndbold! Desværre blev 3. runde endestationen for Sæby HK i denne omgang af Santander Cup, men ikke uden kamp. Og det eneste skuffende var resultatet på 22 -26 til IK Frem.

Første halvleg var en tæt affære, hvor Sæby nægtede at lade toppen af Jyllandsserien diktere kampen! Den fik fuld gas i forsvaret, omend IK Frems spillere var både godt skydende og utroligt dygtige til at tage tempoet ud af kampen for derefter at eksplodere mod mål. Længe holdt drengene stand og fik selv nogle mange gode mål på tavlen. Bagud med kun 2 ved pausen, var der godt mod at spore i vores drenge. Det var en svær kamp, men Sæby HK var helt klart med i den.

2. halvleg var toptændt fra start. IK Frem var foran, men kunne ikke hægte et vanvittigt kæmpende Sæby hold af. De holdt fast, forsvarede med næb og kløer. Alle tricks røg op af posen og al ekstra energi blev aktiveret for at holde sig indenfor et par mål. Konstant håbende på at komme bare et enkelt mål tættere på.. og et mere.. og et mere.. men 10 minutter før tid løb drengene tør for energi. Tanken var tom. Dansen med IK Frems dygtige, og både fysisk stærke og store playmaker tog luften ud af ballonen. Sæby HK gik ikke ned, de holdt sig indenfor rækkevidde. De er selvfølgelig skuffede over at tabe. Lidt mere held, lidt flere marginaler. Så havde det i stedet været dem, der havde sunget i omklædningsrummet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HKs seniorherrer tabte med æren i behold i Santander Cup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER