Aktive Kvinder på juletur til Børglum Kloster

Aktive Kvinder på juletur til Børglum Kloster

30. november 2022 - kl. 8:11 - af

Traditionen tro var der også i år arrangeret juletur for de Aktive Kvinder i Sæby.
Denne gang gik turen til det store julemarked på Børglum Kloster, som netop denne dag 18. november åbnede årets julemarked for publikum.
2 fyldte busser fra Hørby Rute & Turistbusser med 92 veloplagte damer fik en dejlig oplevelse. Anne og Hans Rottbøll, som bor i de gamle bygninger, åbnede for deres private julepyntede stuer. Det var en stor oplevelse, at se hvor smukt og smagfuldt der her var pyntet med gran, julehjerter, julekugler og flotte dekorationer. De private stuer bliver kun åbnet for offentligheden, når der er julemarked.  Endvidere kunne man bese  Kongesalen og kirken samt udstilling af TV2`s  julekalender fra 2011, som er optaget på Børglum Kloster.

Naturligvis var der også tid til at ose og handle i de 30 boder med  kunst, håndværk og delikatesser samt alverdens julepynt fordelt på 3 etager i østfløjen.

Besøget på Børglum Kloster sluttede med servering af kaffe og æbleskiver  i Cafe Vognporten.

Turen gik herefter til Hotel Søparken i Åbybro, hvor aftensmaden skulle indtages. Her blev der serveret lækker andesteg samt risalamande.
Senere gik turen hjem til Sæby og kvinderne kunne se tibage på en dejlig fælles oplevelse, hvor man havde fået god inspiration med sig hjem til juleudsmykningen.

Aktive Kvinders sidste arrangement for i år er onsdag den 7. dec. kl. 18.30,  hvor man besøger butik KOP OG KANDE. Her kan der gøres en rigtig god julehandel med masser af fristelser og gode tilbud. Der serveres kaffe med æbleskiver og småkager. Her kræves der tilmelding senest d. 03. dec.

Første arrangement i det nye år er den 27. januar kl. 18.00 med en rigtig PIGEAFTEN på Sæby Søbad. Her bliver der serveret et spændende ta` selv
bord efterfulgt af kaffe med kage. Underholdninger står Agnes  og Edith for, kendt fra Lundegårdrevyen, Hjørring.
Tilmelding senest den 17. jan.

Hyggeklubben for ældre, der afvikler sine arrangementer i Musikhuset, Skolegade, holder banko torsdag den 01. dec. kl. 14.00.
Torsdag den 15. dec. er der juleafslutning med en let anretning, sang og hygge. Her kræves der tilmelding senest den 01. dec. til Grethe 22402116.
Første arrangement i 2023 afvikles den 12. jan. kl. 14.00 med underholdning af Lars Jakobsen, Lønstrup.

 

En kommentar til “Aktive Kvinder på juletur til Børglum Kloster” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Aktive Kvinder på juletur til Børglum Kloster”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder på juletur til Børglum Kloster' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger